Talentul a strălucit vineri seară pe scena Românii au talent! Talentul a strălucit vineri seară pe scena Românii au talent!
Aseară, show-ul de divertisment le-a adus telespectatorilor o serie de reprezentații pline de energie, efervescență și sensibilitate. Momentele concurenților au ridicat publicul în picioare,... Talentul a strălucit vineri seară pe scena Românii au talent!

Aseară, show-ul de divertisment le-a adus telespectatorilor o serie de reprezentații pline de energie, efervescență și sensibilitate. Momentele concurenților au ridicat publicul în picioare, iar Andi, Andra, Mihai și Florin au fost impresionați de abilitățile unora dintre ei și de capacitatea de a face spectacol.

De la street dance la dans contemporan, de la iluzionism la acrobații cu cerc, numerele prezentate au făcut scena să vibreze și publicul să aplaude. Mihai Petre a fost impresionat de pasiunea arătată de concurenți și nu s-a ferit să-i spună unuia dintre ei: ”Unul dintre cele mai simple momente de jurizat. Mi-a plăcut tot!”.

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 16.0 puncte de rating și 45.1% share, cifre de 4 ori mai mari față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 3.7 puncte de rating și 10.5% share.

Peste 3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:15, mai mult de 3.9 milioane de români au fost cu ochii pe emisiune.

În următoarea etapă s-au calificat: Acrobatika, Anatolie Vornicescu, Bogdan Iacob & Ana Vișan, Ciprian Ursu, Damian Spinei, FirStep Mega Club, Ivan Ojeda, Maria Popescu, Nadayana, Pedro Benavides, Perfectly Simple și Călin Ionuț & Suciu Tina.

Noi concurenți, noi emoții, o nouă ediție încărcată cu talent, vinerea viitoare de la 20:30 pe PRO TV!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: