Lidl România a lansat platforma Bucătar din Plăcere Lidl România a lansat platforma Bucătar din Plăcere
Competiția se adresează celor care privesc gătitul ca pe un hobby, nu doar ca pe o necesitate și pentru care bucătăria reprezintă locul perfect... Lidl România a lansat platforma Bucătar din Plăcere

Competiția se adresează celor care privesc gătitul ca pe un hobby, nu doar ca pe o necesitate și pentru care bucătăria reprezintă locul perfect pentru a se relaxa, exprima liber, a improviza și a învăța.

Bucătăria Lidl își propune să îi identifice și să îi reunească pe cei care sunt definiți de bucuria de a găti și să le susțină pasiunea, transformându-i în Bucătari din plăcere și în reprezentanții noii generații de influenceri din domeniul culinar.

Pentru a deveni viitorii Bucătari din plăcere, pasionații de gătit trebuie să încarce pe platforma suprize.lidl.ro un videoclip în care să arate cum gătesc într-un mod surprinzător, care îi definește. Fie că fredonează piesa preferată sau dansează pe muzica care îi inspiră, video-ul trebuie să surprindă modul inedit în care își manifestă pasiunea pentru gătit, atunci când trec pragul bucătăriei.

Înscrierile în competiție se realizează până pe data de 30 septembrie 2017, iar desemnarea câștigătorilor se va realiza în două etape: prima în perioada 24– 30 aprilie 2017, iar cea de-a doua în perioada 01– 08 octombrie 2017.

Toți participanții la concurs vor avea șansa de a câștiga vouchere lunare de cumpărături la Lidl și un premiu în valoare de 1000 de euro, iar cei 9 Bucătari din plăcere finaliști, selectați în competiție, vor avea posibilitatea de a-și arăta talentul culinar la televizor și vor fi pregătiți pentru o carieră de influencer în domeniul culinar.

În plus, participanții la concurs vor avea la dispoziție și o secțiune specială de tutoriale  despre crearea de conținut pentru un blog sau vlog de food, despre tehnici culinare variate sau tehnici de comunicare în fața camerelor video, oferite de Chef Florin Dumitrescu, Andrei Aradits și Teo Rogobete (Teo’s Kitchen).

Înscrierile în concursul Bucătar din plăcere se fac pe platforma: surprize.lidl.ro/bucatardinplacere.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: