,,CHIPs: Polițiști de belea” patrulează din 24 martie pe marile ecrane ,,CHIPs: Polițiști de belea” patrulează din 24 martie pe marile ecrane
Dax Shepard („Lovește și fugi”, serialul „Numai tată să nu fii!”) și Michael Peña („Omul-Furnică”) joacă în comedia plină de acțiune „CHIPs: Polițiști de... ,,CHIPs: Polițiști de belea” patrulează din 24 martie pe marile ecrane

Dax Shepard („Lovește și fugi”, serialul „Numai tată să nu fii!”) și Michael Peña („Omul-Furnică”) joacă în comedia plină de acțiune „CHIPs: Polițiști de belea”, regizată și scrisă de Shepard şi care va putea fi urmărită în premieră, din 24 martie pe marile ecrane din România.

Jon Baker (Shepard) și Frank „Ponch” Poncherello (Peña) tocmai s-au alăturat Patrulei de Poliție a Autostrăzilor Californiene (CHP) din Los Angeles, dar din motive foarte diferite. Baker este un fost motociclist profesionist scos din circuit care vrea să-și reclădească viața și căsnicia.

Poncherello e un înfumurat agent federal sub acoperire, care investighează un jaf în valoare de milioane de dolari. Partea ciudată la acest jaf este că pare a fi dus la capăt cu ajutorul unor persoane din interior – din interiorul CHP.

Neexperimentatul boboc și îndârjitul profesionist sunt puși în aceeași echipă, dar mai mult se ceartă decât se înțeleg – ceea ce ne arată încă o dată că un parteneriat real nu e așa ușor de pus la punct. Dar în cazul lor, lucrurile ar putea să funcționeze dacă cei doi vor ști să combine abilitatea unică a lui Baker de a conduce motocicleta și experiența din stradă a lui Ponch… asta dacă nu se vor scoate din minți unul pe celălalt.

„CHIPs: Polițiști de belea” îi mai are în distribuție și pe Rosa Salazar („Insurgent”), Adam Brody („Nebunie în Las Vegas”), Kristen Bell („Mame bune și nebune”) și Vincent D’Onofrio („Jurassic World”).

Pelicula a fost produsă de Andrey Panay („Earth to Eco”, „Spărgătorii de nunți”), care a produs și „Lovește și fugi”, în regia lui Shepard, și de Ravi Mehta („Mare și tare”), povestea fiind bazată pe popularul serial de televiziune creat de Rick Rosner. Robert J. Dohrmann, Nate Tuck, Rick Rosner, Michael Peña și Dax Shepard au fost producătorii executivi ai filmului.

Din echipa creativă a filmului au făcut parte Mitchell Amundsen, director de imagine („Un polițist și trei sferturi!”), Maher Ahmad, scenograf („Marea mahmureală 3”), Dan Lebental, editor de imagine („Omul-Furnică”), Diane Crooke, designer de costume (serialul „Numai tată să nu fii!”) și Fil Eisler, compozitor („Empire”).

Warner Bros. Pictures prezintă „CHIPs: Polițiști de belea”, o producție marca Andrew Panay, distribuită de compania de divertisment Warner Bros. Pictures.

Afis_Chips

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: