Booohoho! Cele mai de groază filme de groază de pe Netflix Booohoho! Cele mai de groază filme de groază de pe Netflix
Ai avut o zi horror la birou? Se mai întâmplă. Există însă filme care să te facă să crezi că ai trăit un episod... Booohoho! Cele mai de groază filme de groază de pe Netflix

Ai avut o zi horror la birou? Se mai întâmplă. Există însă filme care să te facă să crezi că ai trăit un episod din My Little Pony prin comparație. Luna octombrie este aici, iar zilele întunecate și ploioase sunt cel mai bun pretext pentru a vedea filme de groază.

Iar pe Netflix ai multe opțiuni, din toată gama: de la clasice precum The Shining sau The Ring, până la seria Sharknado, părțile 3 și 5.

Mai jos este o listă a celor mai bune filme de groază de pe Netflix, în care nivelul de horror este măsurat în fantome. Booohoho!

The Ring

O jurnalistă urmărește un videoclip care se presupune că duce în moartea a șapte zile a oricui vede imaginile. Poate descifra misterul înainte ca ea însăși să moară?

5 fantome

The Shining

Jack Torrance e cuprins de nebunie și își terorizează soția și fiul după ce locuiește într-un hotel pustiu și sinistru în afara sezonului.

4 fantome

Friday the 13th

Un remake după un film slasher clasic în care un grup adolescenți aflat în tabără stârnește ura lui Jason Voorhees, un ucigaș obsedat care își acoperă fața cu o mască.

4 fantome

Hannibal

În această continuare la „Tăcerea mieilor”, singura victimă în viață a ucigașului în serie Hannibal Lecter încearcă să îl scoată pe acesta din ascunzătoare.

3 fantome

The Witch

Crezând că familia le-a fost blestemată de o vrăjitoare, niște pelerini care trăiesc la marginea unei păduri străvechi din Noua Anglie devin din ce în ce mai paranoici.

5 fantome

I Am the Pretty Thing That Lives in the House

Într-o casă plină de secrete, o asistentă speriată îngrijește o scriitoare de romane horror aflară în suferință.

3 fantome

Scream Season 1

În acest nou serial, continuare a celebrei francize horror, un incident de agresiune pe Internet, din Lakewood, duce la o crimă care invocă un trecut sumbru.

4 fantome

Veronica

În 1991 în Madrid, după o ședință de spiritism la școală, o adolescentă suspectează că o forță malefică a pătruns în apartamentul în care locuiește.

4 fantome

Saw VI

Agentul Strahm a murit de mult, iar detectivul Hoffman a primit acum cumplita moștenire a lui Jigsaw. Însă agentul FBI Erickson i-a luat deja urma.

5 fantome

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: