Asortează-ți parfumul la garderoba de toamnă cu Tesori d’Oriente! Asortează-ți parfumul la garderoba de toamnă cu Tesori d’Oriente!
Toamna și-a intrat deja în drepturi, iar noi am început treptat să renunțăm la ținutele estivale și ne-am îndreptat către garderoba noului sezon. Personalitatea... Asortează-ți parfumul la garderoba de toamnă cu Tesori d’Oriente!

Toamna și-a intrat deja în drepturi, iar noi am început treptat să renunțăm la ținutele estivale și ne-am îndreptat către garderoba noului sezon. Personalitatea și preferințele personale își pun amprenta asupra stilului vestimentar, dar indiferent ce am alege să purtăm, important este să ne simțim bine în pielea noastră. Și dacă vizual avem o mulțime de surse de inspirație pentru a ne combina hainele, cum rămâne cu simțul olfactiv? Tesori d’Oriente știe cel mai bine că o ținută impecabilă trebuie asortată cu parfumul potrivit, pentru că acesta este la fel de important ca o carte de vizită. Te învăluie în aroma preferată, întocmai ca o haină invizibilă. Tu ce vibe vrei să transmiți toamna asta?

Exploratoarea plină de energie și vitalitate

Te simți perfect într-o ținută casual sau sport, care îți oferă multă libertate de mișcare pentru tot ce ți-ai propus să îndeplinești? Debordezi de energie, iar o pereche comodă de jeans reprezintă piesa ta vestimentară favorită? Atunci Tesori d’Oriente Ceai Verde Matcha și Tesori d’Oriente Ayurveda sunt parfumurile ideale pentru tine.

Aroma de ceai verde Matcha este proaspătă, cu un miros plăcut ușor picant și note de chihlimbar și mosc, care emană vitalitate. Tesori d’Oriente Ayurveda răspândește o aromă plină de vitalitate, cu note de portocală, lămâie și bergamot cu accente ușor condimentate de piper, cedru, ambră și paciuli. Îți încarcă bateriile și te învăluie într-o mireasmă unică orientală, dar fresh în același timp.

Prințesa urbană care îmbrățișează feminitatea

Dacă adori ținutele feminine și pui accent pe accesorii, fie că este vorba de o simplă eșarfă, o pălărie sau un colier din pietre colorate, aromele discrete, cu note ușor dulci, dar în același timp proaspete, sunt perfecte pentru tine. Ești adepta combinațiilor vestimentare cu rochii și fuste, chiar dacă temperaturile încep să scadă? Atunci un parfum delicat, cu note misterioase, este alegerea potrivită. Tesori d’Oriente îți recomandă două arome seducătoare: Tesori d’Oriente Byzantium, o combinație specială între notele lemnoase și trandafirul negru, și Tesori d’Oriente Mosc Alb.

Labdanumul, rășină cu o aromă puternic lemnoasă, și trandafirul negru, dau parfumului Tesori d’Oriente Byzantium o mireasmă exotică, care îți încântă simțurile. Notele subtile de scorțișoară și migdale se îmbină perfect cu cele mai puternice de miere, trandafir negru și vanilie, transformându-se într-un amestec eclectic de ingrediente orientale. Tesori d’Oriente Mosc Alb îmbină armonios notele de mosc cu cele de ambră, aromă unică ce armonizează simțurile și îndepărtează energiile negative. În plus, moscul alb incită simțurile și îți dă o stare de relaxare fizică și psihică.

Diva care mizează pe eleganță și rafinament

Comorile din Orient, sub forma fermecătoarelor arome senzuale, sunt fabricate din ingrediente unice, care conferă tuturor produsele cosmetice Tesori d’Oriente unicitate şi farmec oriental. Dacă alegerile tale vestimentare sunt mai degrabă elegante sau smart-casual și preferi, din când în când, combinațiile de haine care dezvăluie discret o parte din sex appeal-ul tău, Tesori d’Oriente Aegyptus și Tesori d’Oriente Ritualuri Japoneze sunt cele mai potrivite pentru tine.

Un parfum intrigant și prețios, Tesori d’Oriente Aegyptus a fost creat din magia întâlnirii dintre accentele proaspete și florale ale Crinului de Nil cu notele calde de condimente și lemn oriental. Atmosfera Egiptului Antic îți va sublinia perfect feminitatea, senzualitatea și pofta de viață. Tesori d’Oriente Ritualuri Japoneze este parfumul eleganței și al rafinamentului, care îmbină notele de citrice și bergamot cu cele de cedru, mosc, bujor și iasomie într-o combinație intensă de prospețime și delicatețe.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: