Atacurile de la Paris au șters 50 mil. euro din veniturile Air France-KLM Atacurile de la Paris au șters 50 mil. euro din veniturile Air France-KLM
Oficialii operatorului de transport aerian Air France-KLM, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de profil, au declarat recent faptul că atentatele... Atacurile de la Paris au șters 50 mil. euro din veniturile Air France-KLM

Oficialii operatorului de transport aerian Air France-KLM, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de profil, au declarat recent faptul că atentatele din capitala franceză au dus la o scădere cu 50 de milioane de euro a veniturilor, pe fondul anulării călătoriilor spre și dinspre Paris.

Cu toate acestea, reprezentanții companiei, citați de BBC, s-au arătat încrezători că vor putea recupera pierderile din ultimele săptămâni până la finalul lunii în curs.

Recent, și irlandezii de la Ryanair au precizat faptul că au fost nevoiți să reducă tarifele – după scăderea cererii pentru destinații franceze – în încercarea de a impulsiona puțin traficul spre această țară. Chiar și așa, compania nu se așteaptă la o scădere a încasărilor.

Scandinavii de la SAS au raport, de asemenea, o reducere a numărului de rezervări pentru călătoriile spre Paris și Bruxelles, însă traficul aerian spre aceste două orașe începe să revină în limitele normale pentru această perioadă a anului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: