Vola a vandut vacante de 1 mil. de euro de Black Friday Vola a vandut vacante de 1 mil. de euro de Black Friday
1 milion de cautari de bilete de avion si vacante s-au inregistrat pe Vola.ro de Black Friday, ziua in care cea mai mare agentie... Vola a vandut vacante de 1 mil. de euro de Black Friday

1 milion de cautari de bilete de avion si vacante s-au inregistrat pe Vola.ro de Black Friday, ziua in care cea mai mare agentie online de turism din Romania a pregatit reduceri record.

Agentia a pornit Black Friday la ora 8:01, iar in primele 15 minute erau deja inregistrate peste 900 de cereri de rezervare pentru bilete de avion si pachete turistice, adica, in medie, o cerere pe secunda. Din datele Vola, 170.000 de calatori au accesat site-ul intr-un interval de 24 de ore, generand 270.000 de vizite pe site-ul agentiei si 1,4 milioane de pagini vizitate. In primele doua ore, consultantii Vola.ro au preluat peste 1300 de apeluri, cat pentru o intreaga zi obisnuita de lucru. La finalul Black Friday, s-au inregistrat de 3 ori mai multe apeluri fata de o zi normala. Numarul maxim de apeluri simultane preluate in call-center a fost de 76.  De Black Friday, apelurile din call-center-ul Vola.ro au cumulat peste 131 de ore, adica 5 zile si jumatate de convorbiri.

In total, Vola.ro a primit cereri pentru peste 4.700 de pachete turistice si bilete de avion. In cazul pachetelor turistice, numarul a fost de 50 de ori mai mare fata de o zi obisnuita.

Au fost disponibile la oferta peste 600 de pachete si bilete de avion, iar anul viitor Vola isi propune cel putin sa dubleze aceasta cifra, dat fiind interesul mare al romanilor pentru calatorii.

De Black Friday, valoarea vanzarilor brute inregistrate de Vola.ro a depasit 1 milion de euro, iar peste 45% dintre vizitatorii site-ului si-au facut planuri de vacanta de pe telefonul mobil.  Peste 8.000 de vizitatori s-au aflat in acelasi timp pe site in cautare de oferte, marcand un record absolut pentru Vola. Produsele “vedeta” puse la vanzare s-au epuizat in primele 30 de secunde ale campaniei, interesul pentru campania Black Friday depasind cele mai optimiste previziuni ale companiei.

Romanii si-au alocat buget si pentru vacante de Black Friday si au preferat sa isi planifice calatoria in gasca. Cea mai mare tranzactie cu bilete de avion de pe Vola.ro de Black Friday a fost de 3.063 euro pentru 27 de persoane.

Clientii Vola.ro au cumparat city break-uri la Roma si Praga, precum si vacante pentru vara 2017 in Skiathos (Grecia), Kemer (Turcia) si Silema (Malta) sau bilete de avion in special catre destinatii din Europa.

In cazul biletelor de avion, cele mai cautate destinatii au fost Roma, Madrid, Berlin, Bruxelles si Londra. Cel mai ieftin bilet de avion achizitionat ieri a fost de 1 EUR, pe ruta Timisoara – Milano, iar cel mai scump bilet de avion a fost de 1530 euro (destinatia Bali).

In medie, un pachet turistic vandut de Vola.ro a avut o durata de 4 nopti, iar media pe rezervare a fost de 3 persoane.

Cele mai solicitate luni au fost ianuarie, februarie si iunie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: