elefant.ro organizează Black Friday pe 20 noiembrie și livrează non-stop elefant.ro organizează Black Friday pe 20 noiembrie și livrează non-stop
Anul acesta, elefant.ro organizează campania de Black Friday pe data de 20 noiembrie. Astfel, clientele pot face comenzi direct din site și pot ridica... elefant.ro organizează Black Friday pe 20 noiembrie și livrează non-stop

Anul acesta, elefant.ro organizează campania de Black Friday pe data de 20 noiembrie. Astfel, clientele pot face comenzi direct din site și pot ridica coletele din punctele de livrare din toată țara, cu transport gratuit.

Pentru perioada 20-22 noiembrie, programul punctelor de livrare elefant.ro este non stop, cu excepția celor de la metrou.

“Vrem ca de Black Friday clientele elefant.ro să primească produsele comandate în cel mai scurt timp și fără costuri suplimentare de transport. De aceea le-am pus la dispoziție punctele de livrare cu program non stop în București, Iași și Cluj. Cele mai căutate și comandate produse ne așteptăm să fie din categoriile ceasuri, parfumuri, cărți și modă”, spune Dan Vidrașcu, CEO elefant.ro.

Astfel, pe data de 20 noiembrie începand cu ora 00.00, elefant.ro le propune clientelor reduceri irezistibile la toate categoriile de produse disponibile.

elefant.ro oferă clienților săi peste 300.000 de produse din categorii diverse precum: parfumuri, jucării, bebe și copii, ceasuri, genți, modă și accesorii, home & deco, produse de îngrijire personală și electrocasnice mici, cărti și eBooks. Cu peste 800.000 de membri, elefant.ro servește peste două milioane de vizitatori lunar.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: