Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicații online, a realizat pentru Editura HAC!BD varianta 2.0 a aplicației Super Erou disponibilă pentru echipamente mobile...
Super Erou 2Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicații online, a realizat pentru Editura HAC!BD varianta 2.0 a aplicației Super Erou disponibilă pentru echipamente mobile și a transformat-o într-o platformă de tip comics-market.

Astfel, în acest moment, pe lângă cele șase numere din banda desenată Harap Alb continuă, în Super Erou se mai găsesc și titluri precum Compostul, Toate pânzele sus, Mila 23 sau Elabuga, publicate de alți ilustratori.

“Dacă până acum se găseau în Super Erou doar cele șase numere din Harap Alb continuă, de acum înainte fanii benzilor desenate au un motiv în plus să își descarce aplicația, deoarece le oferim numeroase titluri, semnate de diverși ilustratori. În plus, pe lângă noile titluri care se regăsesc în platformă, venim și cu versiunea de mobil pentru dispozitivele cu sistem de operare Android”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.

Compostul, Mila 23, Poveste despre eu, Toate pânzele sus (Puiu Manu), DIM Sarabanda (Puiu Manu), două episoade din Elabuga (Alex Tamba) și cinci numere din revista Comics (primele două sunt gratuite) pot fi descărcate de către posesorii de iPad, tablete și, mai nou, telefoane Android.

Aplicația Super Erou se descarcă gratuit de pe AppStore sau GooglePlay (http://app.supererou.ro), iar fiecare comic book are un preview de câteva pagini sau chiar un număr gratuit, dar și link de unde poate fi comandată varianta tipărită.

Începând cu data de 15 august, numărul 6 al ediției tipărite a revistei de benzi desenate Harap Alb continuă poate fi cumpărat de la chioşcurile de ziare din ţară, dar şi din supermarket-uri sau benzinării, precum şi de pe site-ul www.harapalbcontinua.ro.

Noul episod al revistei îi poartă pe eroii săi deja consacraţi pe tărâmul unui sat, unde aceştia îi ajută pe locuitori să facă faţă ameninţării unui monstru.

Revista Harap Alb continuă apare o dată la două luni, în 10.000 de exemplare, şi a fost lansată pentru prima oară în octombrie 2012. Zitec a investit la începutul acestui an în editura HAC!BD, care publică revista de benzi desenate, iar în acest moment deţine 30% din aceasta.

Harap Alb continuă este singura revistă profesionistă de benzi desenate din România și apare o dată la două luni, fiind lansată în octombrie 2012. Harap Alb continuă se reinventează, trăiește în prezent, ilustrat în stilul benzilor desenate Marvel/DC Comics în încercarea de a reda tinerilor moderni simțul aventurii oferit de poveștile scrise de autori români.

Zitec este una dintre companiile lidere din industria IT din România, specializată în dezvoltarea de produse şi aplicaţii online complexe. Cu circa 50% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate în SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Italia sau Danemarca, succesul Zitec este confirmat şi de referinţele primite din partea unor clienţi de top, precum JW Marriott, Mercedes-Benz, Amadeus, Bullguard sau LaFarge. Zitec acţionează ca un incubator tehnologic, şi furnizează servicii şi suport companiilor aflate în primele stadii de dezvoltare. Expertiza tehnologică, dezvoltarea de software şi finanţarea sunt principalele servicii oferite portofoliului actual de companii: Zipongo.com, VideoPublishing.com, HuddleHero.com, editura HAC!BD (hacbd.ro). Zitec dezvoltă, de asemenea, proiecte proprii, precum HotelPeeps.com şi Zidox.com.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: