ZUWhite s-a lansat și în România ZUWhite s-a lansat și în România
ZUWhite aduce în România produse inovatoare create și certificate în Europa, care contribuie la menținerea unui zâmbet imaculat și sănătos. Produsul vedetă din gama... ZUWhite s-a lansat și în România

ZUWhite aduce în România produse inovatoare create și certificate în Europa, care contribuie la menținerea unui zâmbet imaculat și sănătos.

Produsul vedetă din gama ZUWhite este Spuma de Dinți Whiten & Refresh 2 în 1 cu efect de albire, care poate ține locul pastei de dinți tradiționale. Creată pentru cei ce își doresc un zâmbet curat și alb, prin intermediul ingredientelor atent selecționate de către specialiști, precum:

  • Glicerină – ideală pentru tratarea aftelor bucale și afecțiunilor gurii, acționând că un dezinfectant, antiseptic și ușor anestezic, ideal pentru cei ce întâmpina neplăceri la nivelul cavității bucale;
  • Xylitol – cunoscut în peste 40 de țări pentru eficiența sa în îngrijirea orală, deoarece nu permite plăcii bacteriene să se depună pe suprafața dinților oprind astfel demineralizarea dinților, încurajând remineralizarea acestora chiar și atunci când au început să se formeze carii;
  • Cocamidopropyl Betaine – un amestec de compuși organici extrași din uleiul de cocos ce are scopul de a reduce iritațiile la nivelul cavității bucale;
  • Mentă – una dintre cele mai vechi plante folosite în producerea de produse cosmetice, medicale și culinare, folosit pentru un efect fresh și revigorant.

Extrasul de ananas din compoziția spumei are rolul de a întreține albul natural al dinților și previne apariția petelor alimentare. Spuma de dinți Whiten & Refresh 2 în 1 se folosește precum pasta de dinți clasică, se aplică pe periuța de dinți și se periază în mod normal aproximativ 3 minute. Se clătește și poți zâmbi liniștit!

Din același portofoliu face parte și Pudra pentru Albire, fiind o soluție ideală pentru cei ce își doresc un zâmbet luminos, alb, dar nu în ultimul rând sănătos. Periuța de dinți umedă se înmoaie în pudră pentru a o cuprinde în întregime și se periază dinții timp de 4-5 minute. După terminarea procesului de periere, se clătește gura cu apă din abundență.

Este important să se introducă aceste produse pentru albire în rutina zilnică, pentru a obține rezultate rapide, care vor crea dependență. Zâmbetul imaculat este dorința oricărei persoane, iar ZUWhite sunt produsele care pot transforma această dorință în realitate.

Produsele ZuWhite pot fi achiziționate online https://zuwhite.ro/

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: