Zoltán Pilecki, numit CEO al companiei Casa Rusu Zoltán Pilecki, numit CEO al companiei Casa Rusu
Casa Rusu anunță numirea lui Zoltán Pilecki în funcția de CEO, începând cu 01.01.2021. Zoltán Pilecki (48 ani) este un profesionist în industria de... Zoltán Pilecki, numit CEO al companiei Casa Rusu

Casa Rusu anunță numirea lui Zoltán Pilecki în funcția de CEO, începând cu 01.01.2021. Zoltán Pilecki (48 ani) este un profesionist în industria de retail cu o experiență de peste 20 de ani, timp în care a ocupat funcții de conducere în companii precum Alveus și Studio Moderna.

De-a lungul carierei sale, Zoltán Pilecki a coordonat implementarea și integrarea unor direcții strategice inovative în cadrul companiilor pe care le-a condus, demonstrând o bună înțelegere a pieței de retail din România și o viziune clară asupra proceselor, mecanismelor și tacticilor de vânzări, reușind să aducă inovație în această industrie. Prin intermediul numeroaselor proiecte de anvergură și cu ajutorul echipelor locale și internaționale pe care le-a coordonat, el a deservit cu succes milioane de clienți, asigurând pentru aceștia consultanță și servicii de înaltă calitate.

Din poziția de CEO al Casa Rusu, Zoltán Pilecki va continua dezvoltarea strategică a companiei, urmărind îmbunătățirea proceselor, expansiunea teritorială și dezvoltarea de noi produse, punând, în același timp, accent pe standardele ridicate de calitate, de care se bucură astăzi clienții Casa Rusu. Zoltán Pilecki își propune să capitalizeze poziția de lider de piață a business-ului Casa Rusu pentru a-i continua creșterea pe piața locală și pentru a se extinde la nivel regional, în Europa, prin dezvoltarea rețelei de magazine și prin intermediul magazinului online.

„Suntem încântați că Zoltán Pilecki va prelua conducerea Casa Rusu și suntem încrezători că experiența sa internațională precum și parcursul său profesional de succes vor sprijini creșterea acestui brand de referință, fondat și dezvoltat de către familia Rusu și echipa Casa Rusu” , a declarat Matei Gaburici, reprezentant Greenbridge Partners și membru al consiliului de administrație.

În septembrie 2019, Cristian Rusu, fondatorul companiilor Casa Rusu și Rus Savitar, și Greenbridge Partners au încheiat un parteneriat strategic care viza dezvoltarea celor două companii românești. Cristian Rusu este acționar și continuă să conducă operațiunile companiei Rus Savitar în cadrul grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Zoltán Pilecki este licențiat în Economie și Managementul Afacerilor la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj și a absolvit un MBA în Management General la IEDC-Bled School of Management. Și-a început cariera la Alveus, devenind Director Național de Vânzări în 2000. În 2002, Zoltán Pilecki a fost promovat Director General pentru operațiunile din România, iar în 2006, Director Regional pentru România, Moldova și Bulgaria.

Între 2011 și 2020, a condus cu succes operațiunile Studio Moderna, compania care deține brandurile Top Shop, Dormeo și Delimano.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: