Ziua porților deschise la TechHub Bucharest: 30 de norocoși pot experimenta spațiul, cunoaște rezidenții și afla cum pot organiza propriul meetup Ziua porților deschise la TechHub Bucharest: 30 de norocoși pot experimenta spațiul, cunoaște rezidenții și afla cum pot organiza propriul meetup
Vineri, 4 martie, fondatorii de startup-uri tech și profesioniștii în domeniul tehnologiei din București aflați în căutarea unui spațiu de co-working sunt invitați să... Ziua porților deschise la TechHub Bucharest: 30 de norocoși pot experimenta spațiul, cunoaște rezidenții și afla cum pot organiza propriul meetup

Vineri, 4 martie, fondatorii de startup-uri tech și profesioniștii în domeniul tehnologiei din București aflați în căutarea unui spațiu de co-working sunt invitați să lucreze timp de o zi de la TechHub Bucharest. Participarea este gratuită în limita celor 30 de locuri disponibile, iar înscrierile se realizează online.

Participanții la TechHub Bucharest Open Day vor avea ocazia să cunoască membri ai comunității, să experimenteze spațiul de lucru neconvențional, dar și să exploreze posibilitățile de a organiza propriul lor meetup, precum și modul în care pot beneficia de susținerea echipei TechHub. Toate acestea gratuit, cu sprijinul CyberGhost, care va oferi de asemenea și cadouri supriză participanților.

TechHub Bucharest Open Day va începe la ora 10:30 cu o scurtă prezentare și un tur al TechHub Bucharest. Astfel, participanții vor înțelege care sunt beneficiile de care se vor bucura dacă aleg să se alăture comunității internaționale TechHub. Printre acestea se numără acces la spațiul de lucru și evenimentele organizate de TechHub, acces preferențial la evenimentele organizate de comunitatea tech din România, susținere pentru dezvoltarea propriilor afaceri la nivel global prin parteneriatul cu Google for Entrepreneurs, precum și posibilitatea de a lucra din oricare spațiu din rețeaua globală TechHub.

tech hub open dayUlterior, aceștia vor avea la dispoziție spațiul de co-working pe durata întregii zile și vor avea astfel ocazia să cunoască alți membri TechHub și să vadă cum se desfășoară o zi de lucru în mijlocul comunității profesioniștilor în tehnologie din București.

„Participând la TechHub Bucharest Open Day, profesioniștii în domeniul tehnologiei au oportunitatea de a testa dacă spațiul nostru de lucru este cel potrivit pentru nevoile lor și de înțelege mai bine beneficiile de care se vor bucura dacă aleg să se alăture comunității. În același timp, este o ocazie excelentă pentru noi, echipa TechHub, de a cunoaște noi profesioniști din industrie. Le mulțumim pe această cale prietenilor noștri de la CyberGhost pentru susținerea acordată și de această dată.”, a declarat Daniel Dragomir, CEO TechHub Bucharest.

TechHub Bucharest Open Day se adresează fondatorilor de startup-uri tech și profesioniștilor în domeniul tehnologiei care iau în considerare oportunitatea de a se alătura comunității internaționale TechHub și/sau de a organiza propriul lor eveniment.

TechHub Bucharest este primul spaţiu de co-working din România adresat exclusiv profesioniştilor în tehnologie care își doresc să lucreze dintr-un mediu creativ și dinamic. Centrul comunităţii tech din Bucureşti, TechHub Bucharest dispune de un spaţiu împărţit între birouri permanente pentru membrii rezidenţi, locuri pentru co-working, săli de întâlnire şi un spaţiu de evenimente, unde au loc săptămânal întâlniri care abordează subiecte legate de tehnologie și antreprenoriat. Pe lângă spaţiul de lucru, membrii TechHub Bucharest beneficiază de acces la reţeaua globală TechHub şi la evenimentele organizate de comunitatea online.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: