Zilele Christian Tour 2015 vin cu oferte pentru vacanțe Zilele Christian Tour 2015 vin cu oferte pentru vacanțe
Cu ocazia Zilelor Christian Tour, cel mai mare tour operator de vacanțe charter din piața autohtonă le-a pregătit o surpriză clienților săi: Carnavalul vacanțelor,... Zilele Christian Tour 2015 vin cu oferte pentru vacanțe

Cu ocazia Zilelor Christian Tour, cel mai mare tour operator de vacanțe charter din piața autohtonă le-a pregătit o surpriză clienților săi: Carnavalul vacanțelor, care se desfășoară între 6 și 7 iunie. În cursul acestor zile, amatorii de turism vor beneficia de oferte extrem de avantajoase la sute de sejururi.

“De șase ani sărbătorim Zilele Christian Tour în moduri cât mai inedite. Anul acesta ne-am dorit să facem ceva cu totul special și de aceea am hotărât ca timp de două zile să le facem o bucurie tuturor clienţilor noştri, cu mic, cu mare şi să organizăm un carnaval al vacanţelor Christian Tour. Ne dorim astfel să venim în întâmpinarea românilor care încă nu şi-au achiziționat vacanţa cu oferte speciale, dar, în acelaşi timp, vrem să împărtăşim din spiritul Christian Tour tuturor clienţilor noştri şi să le oferim ocazia să se relaxeze și să se distreze alături de echipa noastră”, a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Sâmbătă, 6 iunie, de la ora 10:00, evenimentul începe în forță pe terasa Mall Promenada, unde specialiştii Christian Tour vor aştepta clienţii cu cele mai bune oferte de vacanţă şi reduceri fabuloase până duminică, 7 iunie, la ora 18:00.

Ȋn cadrul Carnavalului vacanţelor, Christian Tour le-a pregătit turiştilor superoferte, cu reduceri extrem de avantajoase, la sute de pachete de vacanţă în destinaţii precum Grecia, Turcia, Spania, Italia și Bulgaria. Printre cele mai atrăgătoare oferte se numără: “Copiii călătoresc gratis”, “Taxe de aeroport gratuite”, “Transport autocar gratuit” şi numeroasele reduceri pentru pachetele în regim Last Minute.

Christian Tour, una din cele mai mari agenții de turism din România, a înregistrat în anul 2014 o cifră de afaceri de 52 de milioane de euro, cifră care o clasează în topul agențiilor de turism din România.  Christian Tour deține în acest moment 30 de agenții proprii în toată România, plus o filială la Chișinău.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: