Zboruri speciale Wizz Air către București pentru Campionatul European de Fotbal 2020 Zboruri speciale Wizz Air către București pentru Campionatul European de Fotbal 2020
Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai ecologică din Europa, lansează zboruri speciale dedicate pasionaților de sport dornici să-și... Zboruri speciale Wizz Air către București pentru Campionatul European de Fotbal 2020

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai ecologică din Europa, lansează zboruri speciale dedicate pasionaților de sport dornici să-și susțină echipele naționale de fotbal în timpul meciurilor din grupa C a Campionatului European de Fotbal UEFA 2020 care vor avea loc la București, anul viitor.

Astfel, un total de 26 de zboruri le vor oferi fanilor posibilitatea să urmărească meciurile din Austria, Macedonia de Nord și Ucraina care sunt programate pe 13, 17 și 21 iunie. Biletele pot fi deja rezervate online pe wizzair.com sau pe aplicația mobilă a companiei aeriene.

Cunoscută pentru că le oferă pasagerilor numeroase oportunități de călătorie în întreaga Europă, Wizz Air intră în joc și le asigură fanilor din Austria și Macedonia de Nord posibilitatea de a călători în siguranță și la prețuri accesibile pentru a-și vedea echipele naționale în acțiune.

Sunt introduse 26 de zboruri între Viena, Skopje și București, oferindu-le fanilor oportunitatea să ajungă la meciuri și să revină acasă după o experiență unică în atmosfera meciurilor de fotbal. Aceste servicii vor fi un câștig atât pentru eveniment, cât și pentru economia locală a Capitalei, deoarece vor stimula turismul.

Zboruri speciale Wizz Air către București pentru Campionatul European de Fotbal 2020

Rute Data Număr zboruri
Skopje – București – Skopje 13/14/17 iunie 2021 16
Viena – București – Viena 13/21 iunie 2021 10

Meciurile din grupa C a Campionatului European de Fotbal 2020 care vor avea loc la București

Partide Data Ora (CET)
Austria – Macedonia de Nord duminică, 13 iunie 18:00
Ucraina – Macedonia de Nord joi, 17 iunie 15:00
Ucraina – Austria luni, 21 iunie 18:00

Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air a declarat: „Suntem încântați să introducem aceste zboruri speciale accesibile între Viena, Skopje și București și să le oferim fanilor fotbalului posibilitatea de a avea o experiență unică, urmărind în direct meciurile echipelor naționale din turneul european.

Aceasta este o veste bună nu doar pentru iubitorii sportului, ci și pentru sectorul ospitalității din București, care va câștiga mai mulți turiști. Echipa WIZZ așteaptă cu nerăbdare să primească pasionații de fotbal la bordul aeronavelor noastre noi și ecologice Airbus în luna iunie. ”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: