YACHT Bucharest – delicii culinare, apusuri de poveste! YACHT Bucharest – delicii culinare, apusuri de poveste!
Dacă vreți să vă invitați iubita sau iubitului la o cină romantică într-un loc special din București avem o propunere inedită pentru voi! YACHT... YACHT Bucharest – delicii culinare, apusuri de poveste!

Dacă vreți să vă invitați iubita sau iubitului la o cină romantică într-un loc special din București avem o propunere inedită pentru voi! YACHT Bucharest este primul restaurant din Capitală în care poți să te simți cu adevărat pe o ambarcațiune de lux, poți să servești o serie de băuturi fine și, în același timp, să deguști din deliciile pregătite de bucătari cu nume. Unde mai pui că aici au loc o serie de petreceri în care sunt invitați DJ de top din întreaga lume.

Poziționat strategic pe malul lacului Herăstrau (Șoseaua Nordului nr.1), locul te îmbie să îi pășești pragul doar la simpla trecere prin zonă. Așa s-a întâmplat și cu noi, iar într-una din serile în care luasem Parcul Herăstrău la pas am decis să ne oprim la un pahar de vin.

Locul ne-a cucerit imediat, iar după ce am fost conduși la masă și am primit meniul, ne-am decis să și degustăm bunătățile pregătite aici.

Duși de val, am comandat din start un „platou italian” cu brânzeturi pentru două persoane, un fel principal, fiecare, dar și desert. Toate stropite cu vin bun. Recunosc că ne-am săturat după aperitive, însă nu puteam să zicem nu celorlalte preparate.

La YACHT Bucharest te poți bucura de unele din cele mai bune preparate cu specific internațional!

Și uite așa ne-am trecut în portofoliu, dacă putem să zicem așa, și o porție de caracatiță cu legume crocante, de te lingi pe degete, dar și un piept de rață cu sos de soia și piure de morcovi.

Bine pregătite de chef-ul casei, ambele preparate sunt pe lista bunătăților pe care le-am savura din nou atunci când vom trece prin zonă.

Dar nu ne-am oprit aici. După o sesiune de poze cu apusul care se revarsă peste Herăstrău, am ajuns și la desert. Am optat pentru lava cake cu inghetata de portocale, dar si o portie de profiterol cu vanilie si ciocolata. Am plecat incantati de noul loc descoperit si, da, si aici vom reveni cu siguranta.

Trebuie sa vă mai spunem că servirea a fost excelentă, iar în ceea ce privește prețurile, nu trebui să munciți o lună de zile pentru a vă scoate prietena sau prietenul la o cină romantică.

În plus, trebuie să știți că în fiecare săptămână, Yacht „va ancora” într-o altă locație de top din întreaga lume și va organiza petreceri tematice de vis.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: