Xtend sau cum poate să arate camera unui adolescent – Galerie Foto Xtend sau cum poate să arate camera unui adolescent – Galerie Foto
Amenajarea și mobilarea camerei unui adolescent este o sarcină adesea dificilă. Se poate dovedi chiar o misune imposibilă pentru părinți. Pentru adolescenți, în schimb,... Xtend sau cum poate să arate camera unui adolescent – Galerie Foto
Camera_de_tineret_Xtend_L_303_cmAmenajarea și mobilarea camerei unui adolescent este o sarcină adesea dificilă. Se poate dovedi chiar o misune imposibilă pentru părinți. Pentru adolescenți, în schimb, mobilarea propriei camere reprezintă o altă modalitate de a-și pune personalitatea în evidență.

Înainte de toate, camera unui adolescent trebuie să fie practică și încăpătoare. De obicei, adolescenții nu câștigă Palm d’Or, ei au nevoie de loc pentru role sau skateboard, chitară sau pentru setul de tobe, pentru XBox sau pentru alte obiecte care îi reprezintă. Un alt aspect de luat în seamă este nevoia unui spațiu dedicat studiului. Totuși nu trebuie uitat aspectul estetic care va cântării suficient de mult pentru locuitorul camerei.

Pe scurt în camera unui adolescent trebuie să își găsească locul un birou pentru studiu, un dulap încăpător pentru că la vârsta adolescenței una dintre principalele preocupări este înnoirea permanentă a garderobei, un pat, de preferat cu un modul care să încorporeze patul pentru ca diversele obiecte din cameră să poată fi depozitate la îndemână și de asemenea orice alt modul de depozitare va fi bine venit într-o astfel de încăpere.

„Funcționalism” este cuvântul care trebuie să definească acest spațiu. În cei peste 20 de ani de experiență în domeniu, specialiștii LEM’S au aflat care sunt dorinţele şi aspiraţiile tinerilor, dar și ale părinților, atunci când vine vorba de amenajarea camerei unui adolescent. În acest sens au creat programul de mobilă „Xtend – dormitoare şi camere pentru tineret”, astfel că tot ce își poate dori un tânăr sau părintele său în materie de mobilier poate fi creat din sutele de module puse la dispoziția acestora, pentru că principalul atuu al programului este tocmai modularitatea lui. Succesul acestui program este confirmat de milioanele de module de mobilier care și-au găsit locul în casele românilor.

Să le luăm pe rând și să vedem cum se poate integra camera de tineret Xtend în casele românilor.

Patul Xtend

Programul de mobilă Xtend pune la dispoziția clienților peste 20 de modele de paturi, de diferite dimensiuni, culori și materiale. Patul Xtend poate fi ales fără sertare dacă aceastea nu sunt necesare sau cu sertare și cu un modul care să încorporeze patul astfel încât să mascheze dezordinea din camerele adolescenților. Patul poate fi single cu dimesiuni de 90×200 sau double de 140/160×200, de asemenea poate fi din nuc fano sau stejar wenge, cu tăblie de perete sau fără tăblie.

Designerii LEM’S au gândit toate aceste variante astfel încât mobilierul să satisfacă atât nevoile copiilor cât și pe cele ale părinților.

Șifonierul Xtend

În ceea ce privește șifonierul, LEM’S pune la dispoziție o varietate întreagă de modele și posibilitați de construcție a acestuia. Dacă vorbim despre o domnișoară atunci cu siguranță aceasta va fi încântată de un șifonier mare cu oglinzi în care să se admire înainte de a merge la școală sau în oraș cu prietenii. LEM’S pune la dispoziția clienților o varietate de modele de șifoniere cu uși normale sau glisante, cu două sau trei uși, și cu sertare. Iar dacă spațiul nu vă permite să integrați un șifonier de mari dimensiuni în încăpere, designerii LEM’S s-au gândit și la asta, astfel au creat dulapurile de mici dimensiuni sau pe cele de colț care să poată fi configurate după bunul plac al fiecăruia.

În ceea ce privește birourile, la vârsta adolescenței necesitatea acestei piese de mobilier este de necontestat, părinții ar spune chiar piesa de rezistență. Și aici avem de unde alege, indiferent de nevoi și preferințe. Biroul cu uși și cu sertare va servi ca loc de depozitare atât pentru cărțile de studiu cât și pentru diversele obiecte personale pe care tinerii doresc să le țină ferite de ochii lumii.

Pe lângă aceste piese de mobilier care nu trebuie să lipsească din camera unui adolescent, pentru cei care întră în magazinele LEM’S, designerii au imaginat și alte corpuri. Acestea sunt, de exemplu: comodele și minicomodele, noptierele, toaletele și alte module pentru depozitarea diverselor obiecte.

La fel ca toate produsele LEM’S și programul de mobilier Xtend oferă posibilitatea construirii unui dormitor adaptat la spațiul, gustul și bugetul pe care fiecare îl are la dispoziție. Cu doar o vizită în magazinele LEM’S și o mână de ajutor din parte consilierilor oricine își poate crea camera care să mulțumescă în același timp și părinții și copiii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: