Vineri, 10 octombrie, serialul “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii” a clasat postul Kanal D pe locul II in topul televiziunilor din Romania. Romanii au...

Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii - sezonul 3Vineri, 10 octombrie, serialul “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii” a clasat postul Kanal D pe locul II in topul televiziunilor din Romania. Romanii au ramas fideli serialului preferat “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, de la Kanal D, preferand sa urmareasca evenimentele petrecute in Palatul Sultanului, in detrimentul show-ului “X Factor”.

Vineri, in intervalul orar 20:00-22:15, statia TV a inregistrat un rating mediu de 7,4% si o cota de piata de 14,5%, pe segmentul de public All Urban, si 6,6% puncte de rating cu 12,5%  cota de piata, pe targetul National, conform Kantar Media Romania.

1.216.000 de telespectatori romani au urmarit vineri, Kanal D, in intervalul orar 20:00 -22:15, minutul de aur fiind inregistrat la ora 20:44, cand 1.556.000 de privitori urmareau intamplarile petrecute in Palatul celui mai indragit Sultan, Suleyman Magnificul.

target

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: