Madalin Ionescu si Adelina Pestritu invita telespectatorii la cel mai fierbinte show al noptii – “WOWBiz”, incepand de luni, 2 septembrie, de la ora...
Madalin si Adelina 2013Madalin Ionescu si Adelina Pestritu invita telespectatorii la cel mai fierbinte show al noptii – “WOWBiz”, incepand de luni, 2 septembrie, de la ora 22.15, la Kanal D. Invitatii de marca, dezvaluiri in premiera, dar si imagini paparazzi incredibile vor fi elementele care le vor face romanilor noptile albe.

Ana-Maria Barnoschi, colega lui Liviu Varciu in emisiunea “Roata Norocului”, este cea mai noua achizitie in echipa “WOWBiz”. Incepand de luni, 2 septembrie, o veti putea vedea pe frumoasa vedeta intr-o noua ipostaza, ce va va fi dezvaluita in curand.

Noul sezon aduce foarte multe surprize, un nou platou, o noua abordare si o noua colega: Adelina Pestritu. Si in acest an vom munci ca sa le aducem telespectatorilor cele mai fierbinti subiecte din lumea mondena, dar si cei mai buni invitati. Am demonstrat ca cele mai interesante nopti le petreceti alaturi de noi, asa ca va asteptam si in acest sezon, de luni pana joi, de la ora 22.15, la Kanal D!”,

Madalin Ionescu

Acest sezon va fi cu adevarat <<WOW>>! Sunt pregatita 100%, emotionata si nerabdatoare sa intalnesc telespectatorii <<WOWBiz>> incepand de luni, 2 septembrie, de la ora 22.15, la Kanal D”

Adelina Pestritu

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: