World Trade Center București a înregistrat un profit operațional de aproximativ 200.000 de euro în luna noiembrie 2013, în creștere cu aproximativ 10% comparativ...
pullmanWorld Trade Center București a înregistrat un profit operațional de aproximativ 200.000 de euro în luna noiembrie 2013, în creștere cu aproximativ 10% comparativ cu aceeași lună din 2012, când profitul a atins 182.000 de euro.

Veniturile totale ale World Trade Center București s-au situat la 747.600 de euro, fiind înregistrate evoluții pozitive la toate centrele de profit ale companiei.

Cristina Chiriac FotoMisiunea noastră de a crește rentabilitatea companiei este pe drumul cel bun. Am reușit, după rezultatele bune din trimestrul III să consolidăm creșterea rentabilități în luna noiembrie, iar primele cifre din luna decembrie confirmă că suntem pe drumul cel bun. Optimizarea cheltuielilor, fructificarea potențialului enorm al societății și promovarea valorilor românești sunt câteva din obiectivele pe care le-am atins, și cu siguranță nu ne vom opri aici“

Cristina Chiriac, director general World Trade Center București

Hotelul Pullman a înregistrat o creștere cu 16% a cifrei de afaceri, ca efect al creșterii semnificative a gradului de ocupare în condițiile în care piața concurențială pune presiune în continuare pe tarifele la cazare.

Segmentul banqueting a performat extrem de bine, cifra de afaceri crescând cu peste 60% în noiembrie 2013 comparativ cu noiembrie 2012, iar veniturile totale din activitatea de restaurante au fost mai mari cu 23%, noiembrie 2013/noiembrie 2012.

Ca o noutate în domeniul restaurației, compania a lansat la începutul luni decembrie restaurantul românesc “LA ȘIPOTE“, restaurant cultural românesc care continuă povestea marelui Ciprian Porumbescu , acesta urmând să ofere atât clienților hotelului, dar și invitaților, un spațiu original al culturii și gastronomiei românești.

Aceeași evoluție pozitivă a fost înregistrată și la centrul de conferințe  World Trade Center București, cu creșteri de 75% a rezultatului operațional și cu o majorare de 37 de procente la cifra de afaceri.

Departamentul de exploatare imobiliară s-a remarcat prin scăderea costurilor cu 23 de procente în luna noiembrie, dar și prin ocuparea în procent de 100%  a spațiilor din galeriile comerciale.

Compania World Trade Center București se află în insolvență din iunie 2011, fiind în administrarea EURO INSOL, societate care a finalizat cu succes insolvența HIDROELECTRICA.

WTCB a realizat în trimestrul trei venituri de circa 2,1 milioane de euro, în creștere cu 15 % față de perioada similară a anului trecut, când veniturile au fost de 1,81 milioane euro.

World Trade Center București  are în portofoliu hotelul de 4 stele Pullman, cu 203 camere, un centru de conferințe cu 10 săli multifuncționale, centrul expozițional Plaza, 11.000 mp spații de birouri, 3.500 mp galerii comerciale și 2.000 mp de restaurante.

Hotelul Pullman World Trade Center Bucharest face parte din lanțul Accor.  Hotelul este clasificat la 4 stele și oferă cele mai bune facilități, oferind acces la comunitatea de business a Bucureștiului prin locația sa

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: