World Class România își extinde rețeaua la 28 de centre de fitness World Class România își extinde rețeaua la 28 de centre de fitness
World Class România, lider de piaţă în industria de wellness autohtonă, își extinde gama de servicii către mai mult de 45.000 de membri, ca... World Class România își extinde rețeaua la 28 de centre de fitness

World Class România, lider de piaţă în industria de wellness autohtonă, își extinde gama de servicii către mai mult de 45.000 de membri, ca urmare a achiziției operatorului de fitness Club Moving. Membrii World Class vor avea acces la 28 de centre de fitness, situate în București și în alte orașe importante din țară.

În urma tranzacției, World Class România numără 19 centre de fitness în București și alte 9 în orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Pitești, Craiova, Ploiești și Bacău. Compania va continua în anul 2016 extinderea organică a rețelei prin deschiderea a noi cluburi de fitness în București și Constanța, și va număra până la finele anului un total de 31 de cluburi de fitness.

  • 28 centre de fitness (19 în București), cea mai mare rețea de fitness existentă
  • peste 45.000 membri
  • 425 antrenori certificați internațional
  • peste 60.000 de clase derulate anual pentru adulți și copii
  • 15 piscine
  • o suprafață de peste 45.000 de metri pătrați
  • echipament de fitness de ultimă generație
  • servicii de fitness la cele mai înalte standarde

“Ne bucurăm să le putem oferi clienților beneficii sporite prin gama de produse și servicii, accesate în cadrul mai multor centre de fitness, situate aproape de casă sau birou. Suntem încântați să le urăm bun-venit celor 10.000 de membri Club Moving în cadrul rețelei World Class și să le oferim servicii de fitness la cele mai înalte standarde. Pe măsură ce ne extindem rețeaua și dezvoltăm gama de servicii World Class, vom continua misiunea noastră de a îmbunătăți stilul de viață al oamenilor din România”, declară Mikael Fredholm, CEO World Class Group.

World Class colaborează cu antrenori de fitness și furnizori de programe recunoscuți la nivel internațional, pentru a le oferi membrilor cele mai noi și interesante programe de antrenament. Extinderea rețelei le oferă membrilor o mai mare varietate de centre de fitness pentru derularea antrenamentelor.

Operatorul privat Club Sport Fitness Center MV SRL deținea nouă cluburi de fitness în București și în marile orașe din România. În următoarea lună, toate centrele Club Moving vor fi relansate sub marca World Class.

Structură abonamente

Membrii World Class România pot alege dintre cele patru tipuri de abonamente anuale: Bronze, Silver, Gold și Platinum. Această structură de abonamente își propune să ofere atât clienților existenți, cât și celor noi, oportunitatea să acceseze serviciile și facilitățile oferite de întreaga rețea World Class. Pachetele Bronze, Silver, Gold și Platinum pot fi achiziționate la oricare dintre cluburile World Class.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: