Workshop culinar pentru biscuitii lilieci – Vladut’s Story Workshop culinar pentru biscuitii lilieci – Vladut’s Story
Zilele trecute am participat alaturi de echipa Art&Craft la cel mai interesant workshop culinar al toamnei – realizarea si degustarea deliciosilor biscuiti lilieci din gama... Workshop culinar pentru biscuitii lilieci – Vladut’s Story

Zilele trecute am participat alaturi de echipa Art&Craft la cel mai interesant workshop culinar al toamnei – realizarea si degustarea deliciosilor biscuiti lilieci din gama Vladut’s Story.

Alaturi de noi au mai fost Madalina Duta – specialist culinar, dar si bloggeri din toate domeniile. Impreuna, am aflat reteta biscuitilor lilieci Vladut’s Story, i-am pregatit, i-am decorat si, nu in ultimul rand, ne-am bucurat de gustul inconfundabil al acestora.

Gama Vladut’s Story cuprinde si turta dulce cu aroma de vanilie, scortisoara sau ciocolata, prune in ciocolata, caramele sarate cu unt, precum si agende, pixuri, creioane, memo holdere, stickere si bumpere universale.

_tvb8969

Bine de știut!

Art&Craft Design a debutat pe piata de suveniruri romanesti din 2003, adresandu-se exclusiv pietei de travel retail. In prezent, Art&Craft Design este cea mai mare firma de retail de suveniruri si produse traditionale romanesti, cu magazine in toate galeriile comerciale ale aeroporturilor din tara, avand o vasta experienta ce se reflecta in modul unic de realizare a produselor, in amenajarea spatiilor de vanzare, in serviciile oferite, in conduita celor 50 de angajati si in propriul sistem de distributie pentru intreg teritoriul Romaniei.

_tvb9054

Art&Craft Design abordeaza doua mari directii in ceea ce priveste gama de produse:

  • Produse traditionale romanesti, cu radacini in istorie si folclor (vase din ceramica de Horezu, Baia Mare, Corund, ii, oua incondeiate, delicatese culinare cu specific romanesc).
  • Produse de retail Art&Craft, produse bazate pe design si creativitate, pe spirit tanar si dinamism, realizate prin initiativa, imaginatia, dedicarea si performanta echipei Art&Craft.

Compania pune accentul pe emotie, pe profesionalism si pe imbunatatirea permanenta a serviciilor si produselor pentru clienti, avand scopul de a le oferi acestora o experienta memorabila, in spirit romanesc.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: