Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat disponibilitatea unei noi rute de la Sibiu către Londra...
Wizz Air in CraiovaWizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat disponibilitatea unei noi rute de la Sibiu către Londra Luton, începând cu 14 iunie. Pentru început, vor fi două zboruri pe săptămână.

Sibiu este cel de-al 7-lea aeroport Wizz Air din România, fapt ce subliniază atât popularitatea tarifelor mici ale companiei aeriene, cât şi preferinţa clienţilor români de a călători cu avionul. Wizz Air a avut în 2013 o majorare de 14% a traficului în România şi, având în vedere dezvoltarea reţelei de rute din ultima perioadă, sunt premize pentru continuarea acestei creşteri. Pentru început, cursa către Londra va operată seara, cu plecare din Sibiu la ora 22.20 în timpul verii, după care, în toamnă, va deveni o cursă de după-amiază, cu plecare la ora 12.50.

Biletele pentru zborul Sibiu – Londra Luton sunt deja disponibile şi pot fi rezervate pe wizzair.com la preţuri începând cu 179 de lei pentru un zbor cu toate taxele incluse.

Ioan Cindrea, Preşedintele Consiliului Județean Sibiu

„Aeroportul Internațional Sibiu reprezintă o poartă importantă care face legătura dintre județul Sibiu, sudul Transilvaniei și lumea întreagă. Este foarte bine că astăzi semnăm contractul cu Wizz Air, o companie aeriană valoroasă și cu o evoluție dinamică în ultima perioadă. Sperăm că această nouă cursă aeriană, dintre Sibiu și Londra, pe care o deschide astăzi partenerul nostru de la Wizz Air este un început important în dezvoltarea de noi curse aeriene spre alte destinații importante din Vestul Europei, în folosul cetățenilor din județul nostru și din centrul ţării”.

Wizz Air operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 19 baze, peste 300 de rute făcând legătură cu 90 de destinaţii din 35 de ţări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: