Wizz Air taie 25% din preț la toate zborurile către și dinspre România Wizz Air taie 25% din preț la toate zborurile către și dinspre România
Wizz Air reduce, azi, cu 25% prețul zborurilor către și din România. Reducerea de 25% se aplică pentru tarife, incluzând taxele, costurile obligatorii și bagajele mici... Wizz Air taie 25% din preț la toate zborurile către și dinspre România

Wizz Air reduce, azi, cu 25% prețul zborurilor către și din România. Reducerea de 25% se aplică pentru tarife, incluzând taxele, costurile obligatorii și bagajele mici de mână (maximum: 42 x 32 x 25 cm), dar exclude taxa de administrare.

Reducerea este validă doar pentru noile rezervări pentru toate rutele către şi dinspre România. Această promoție este valabilă de pe 2 august, ora 23:00, până pe 3 august, ora 24:00, ora Europei Centrale și de Est.

Reducerea este valabilă numai pentru rezervările noi de până la 10 pasageri. Această promoție se aplică exclusiv pentru rezervările efectuate pe wizzair.com, m.wizzair.com, prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: