Wizz Air reduce prețul bagajelor de cală Wizz Air reduce prețul bagajelor de cală
Transportatorul aerian Wizz Air a lansat o promoție de 3 zile pentru toate bagajele de cală pre-achiziționate, rezervate pe www.wizzair.com, sau prin intermediul aplicației... Wizz Air reduce prețul bagajelor de cală

Transportatorul aerian Wizz Air a lansat o promoție de 3 zile pentru toate bagajele de cală pre-achiziționate, rezervate pe www.wizzair.com, sau prin intermediul aplicației mobile WIZZ.

Astfel, începând de azi, 5 august, până pe 7 august la miezul nopții, toate costurile bagajelor de cală vor fi reduse cu 33%. Reducerea se aplică, de asemenea, pentru fiecare bagaj ce se adaugă pe parcursul acestor trei zile la rezervările deja existente.

Trebuie să aveți în vedere faptul că reducerea se aplică pentru bagajul de cală, dacă îl adăugați la o rezervare existentă sau nouă prin intermediul www.wizzair.com, m.wizzair.com sau aplicația mobilă WIZZ cu cel puțin trei (3) ore înainte de ora de plecare programată. Oferta este valabilă pentru bagajul de cală, care se adaugă în perioada 5-7 august, pentru zborurile operate de Wizz Air Hungary.

Pentru a ajuta clienții să economisească bani, permițându-le să-și personalizeze rezervarea și să achiziționeze doar serviciile de care au nevoie, Wizz oferă două opțiuni de bagaje de cală clienților săi, cu limite de greutate de 23 și 32 kg.

Pe durata promoției, un bagaj de cală poate fi adăugat la rezervare la un preț pornind de la numai 10 euro. Taxele diferă în funcție de ruta aleasă. Clienții pot afla cu ușurință suma exactă folosind calculatorul companiei aeriene pe www.wizzair.com/en-GB/wizzbaggagefeecalculator.

“Suntem încântați să oferim o altă mare oportunitate clienților noștri pentru a le îmbunătăți experiența de călătorie, păstrând în același timp costurile scăzute. În promoția noastră specială de vară reducem cu 33% costurile de achiziție pentru bagajele de cală, prețurile începând acum de la numai 10 euro. Oferim astfel, călătorii fără griji atunci când vine vorba de bagaje, și le permitem pasagerilor noștri să aducă mai multe suveniruri pentru cei dragi dintr-o vacanță de neuitat”, spune Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: