Wizz Air a lansat, astăzi, un nou produs de loialitate, WIZZ Privilege Pass, care permite titularilor îmbarcare prioritară nelimitată şi bagaje mari de cabină gratuite...
wizzair ambassadorsWizz Air a lansat, astăzi, un nou produs de loialitate, WIZZ Privilege Pass, care permite titularilor îmbarcare prioritară nelimitată şi bagaje mari de cabină gratuite la toate zborurile Wizz Air pe parcursul cel puţin al unui an.

Persoanele care călătoresc frecvent sunt aşteptate să beneficieze de WIZZ Privilege Pass, deoarece preţul său este compensat rapid de economiile realizate atunci când nu se plăteşte separat pentru bagaje mari de cabină sau îmbarcare prioritară. Tichetul virtual, care poate fi achiziţionat de pe wizzair.com, costă 99 de euro şi are o valabilitate de un an de la data emiterii.

Beneficiile se aplică de la data emiterii pentru orice călătorii deja rezervate dar neefectuate, precum şi pentru toate rezervările noi efectuate în perioada de valabilitate a permisului, indiferent de data la care se va călători.

György Abran, Chief Commercial Officer al Wizz Air, a declarat: “La Wizz Air credem cu tărie că merită să facem un pas înainte în a găsi modalităţi mai bune pentru a ne mulţumi clienţii în creştere. În fiecare lună, peste un milion de consumatori aleg wizzair.com pentru tarifele de rezervări extrem de mici pe sutele de rute captivante. Având în vedere că mulţi dintre pasagerii noştri sunt clienţi fideli, noul Privilege Pass este proiectat pentru a oferi beneficii mai mari celor care zboară frecvent cu Wizz Air. Prin lansarea noului Privilege Pass, oferim acum clienţilor şi mai multe economii pe lângă tarifele noastre mici. Pentru cei care călătoresc frecvent această ofertă este clară şi îndemnăm pasagerii să îşi cumpere WIZZ Privilege Pass online atunci când îşi vor rezerva urmatorul zbor cu Wizz Air.”

Wizz Air este cea mai mare companie low-fare din Europa Centrală şi de Est* şi operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 19 baze, peste 300 de rute făcând legatură cu 90 de destinaţii din 35 de ţări. La Wizz Air o echipă de 1700 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife scăzute facând din Wizz Air alegerea preferată a 13.5 milioane de pasageri în 2012.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: