Wizz Air îl răsplăteşte cu 300 de euro pe abonatul 300.000 al Wizz Discount Club Wizz Air îl răsplăteşte cu 300 de euro pe abonatul 300.000 al Wizz Discount Club
Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low-fare, low-cost din România şi din Europa Centrală şi de Est a atins pragul de 300.000 al... Wizz Air îl răsplăteşte cu 300 de euro pe abonatul 300.000 al Wizz Discount Club
Wizz air Airbus 320-200Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low-fare, low-cost din România şi din Europa Centrală şi de Est a atins pragul de 300.000 al WIZZ Discount Club, programul de fidelitate al operatorului aerian.

Până în prezent, 300.000 de clienţi Wizz au devenit membrii WIZZ Discount Club şi beneficiază de tarifele şi mai mici oferite de club. Persoane din 160 de ţări din întreaga lume s-au înscris, confirmând astfel popularitatea Wizz Air şi dincolo de reţeaua de zbor. WIZZ Discount Club este foarte popular printre clienţii din Marea Britanie şi Polonia, urmaţi de cei din Ungaria, România, Ucraina, Italia şi Germania.

Numărul norocos 300.000 Stepan Romaniv s-a înscris în WIZZ Discount Club prin intermediul aplicaţiei Wizz Air pentru iPhone. Născut în Ucraina, acum locuieşte şi lucrează în Londra. Tarifele accesibile Wizz Air şi zborurile directe către Kiev au fost combinaţia perfectă pentru Stepan să zboare pentru prima dată în viaţă şi să-şi viziteze familia şi prietenii după 8 ani petrecuţi peste graniţă. Acum el va putea să călătorească şi mai des după ce Wizz Air i-a creditat contul de membru cu suma de 300 EUR ce vor putea fi folosiţi pentru achiziţionarea de bilete.

Introdus în urmă cu doi ani, în martie 2011, WIZZ Discount Club a fost creat special pentru clienţii loiali care călătoresc în grup sau cu familia şi cumpără mai mult de un bilet Wizz Air pe an. Înscrierea (disponibilă pe wizzair.com) garantează un discount de 10€ pe toate segmentele de zbor Wizz Air, când tarifele sunt mai mari de 12.50€. Membrii clubului şi până la 9 membrii ai familiei sau prieteni ce călătoresc în acelaşi timp pot beneficia de reduceri şi mai mari fiind loiali şi călătorind mai des folosind serviciile accesibile Wizz Air. Nu există o limită a rezervărilor cu discount.

„Programul WIZZ Discount Club creşte în popularitate în mod constant în Europa şi dincolo de graniţe, oferind discount-uri considerabile pentru călătoriile frecvente. Este o soluţie perfectă pentru familii pentru că un membru al WIZZ Discount Club poate achiziţiona până la 9 bilete cu discount, pentru acelaşi zbor. Suntem bucuroşi să-l felicităm pe Stepan şi aşteptăm cu nerăbdare să înregistrăm în viitor noi praguri importante pentru membrii WIZZ Discount Club” – a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air.

Abonamentul anual WIZZ Discount Club poate fi achiziţionat pe wizzair.com sau prin intermediul call-center-ului la un preţ de doar 135 RON.

Wizz Air opereaza o flotade 45 aeronave Airbus A320 de la 17 baze, 280 de rute facand legatura cu 95 de destinatii din 35 de tari.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: