Wizz Air îi duce pe suceveni la Milano Wizz Air îi duce pe suceveni la Milano
Operatorul de transport aerian Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est şi cel mai mai transportator aerian... Wizz Air îi duce pe suceveni la Milano

Operatorul de transport aerian Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est şi cel mai mai transportator aerian din România după numărul de locuri, a anunțat recent introducerea unei noi rute dinspre țara noastră spre Italia.

Astfel, compania va zbura de la Suceava la Milano (Bergamo), ruta fiind operațională începând cu 3 august. Sunt programate două zboruri săptămânale, miercurea și duminica.

Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air va mări flota internă la 20 de aeronave până la sfârșitul anului 2016 și va opera de pe nouă aeroporturi, dintre care șapte sunt baze deservite de flota nouă a transportatorului. Wizz Air are în prezent peste 600 de angajați direct, iar în acest an sprijină existența a 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe, în intreaga Românie.

În luna aprilie, Wizz a anunțat serviciul Suceava – Londra Luton, cu patru curse săptămânale începând din 19 august. Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile pe www.wizzair.com.

NOILE RUTE WIZZ AIR DE LA SUCEAVA:

Destinaţia Zilele de operare Data de începere Tarife de la*
Milano Bergamo miercuri, duminică 3 august RON 99

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: