Wizz Air caută piloți și le face program de training Wizz Air caută piloți și le face program de training
Wizz Air a demarat un nou program pentru cadeţi în parteneriat cu BAA Training. BAA Training a fost selectată să ofere soluţii personalizate de... Wizz Air caută piloți și le face program de training

Wizz Air a demarat un nou program pentru cadeţi în parteneriat cu BAA Training. BAA Training a fost selectată să ofere soluţii personalizate de pregătire pentru a satisface cererea semnificativă a Wizz de noi piloţi.

Pe durata înţelegerii de 5 ani vor fi recrutaţi până la 150 de cadeţi care vor fi pregătiţi în baza regulamentelor EASA cu scopul de a furniza către Wizz piloţi absolvenţi integrated ATPL.

Operatorul de transport aerian low cost are în prezent peste 800 de piloţi în cadrul a 25 de baze de-a lungul Europei Centrale şi de Est şi îşi măreşte echipa de piloţi cu mai mult de 200 de oameni în fiecare an. Compania aeriană se află în căutare de oameni tineri, pasionaţi şi devotaţi, care nu au sau au puţină experienţă anterioară de zbor şi care vor să se alăture echipei de profesionişti motivate şi cu standarde înalte a companiei aeriene.

Programul se va axa pe învăţarea şi dezvoltarea abilităţilor care sunt relevante şi îndreptate către nevoile operaţionale ale Wizz Air, oferind garanţia unui loc de muncă pentru cei care finalizează cu succes cursul şi  permiţându-le absolvenţilor să se alăture companiei aeriene în mod direct în calitate de copiloţi care vor zbura cu aeronavele Airbus A320 şi A321 din cadrul reţelei Wizz.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: