Wizz Air, 12 ani de la primul zbor. Rute noi și investiţii suplimentare de 100 mil. euro la baza din Bucureşti Wizz Air, 12 ani de la primul zbor. Rute noi și investiţii suplimentare de 100 mil. euro la baza din Bucureşti
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, sărbătorește astăzi 12 ani de la primul zbor. Compania anunţă o... Wizz Air, 12 ani de la primul zbor. Rute noi și investiţii suplimentare de 100 mil. euro la baza din Bucureşti

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, sărbătorește astăzi 12 ani de la primul zbor. Compania anunţă o investiţie suplimentară de 100 milioane euro la baza din Bucureşti.

Prima cursă a operatorului aerian fondat în septembrie 2003 a decolat pe 19 mai 2004, de la Katowice, Polonia, marcând un obiectiv ambițios încă de la început, acela de a deveni o companie aeriană low-cost care operează din Europa Centrală și de Est. După ce a atins această țintă, WIZZ continuă să inoveze pentru a răspunde cât mai bine așteptărilor clienților și astăzi anunță lansarea noului său website, precum și noi rute și creșterea capacității de transport.

Noul website Wizz Air are o interfață performantă, ușor adaptabilă la orice dimensiune de ecran: smartphone, tabletă sau desktop și, comparativ cu site-urile curente ale altor companii aeriene, este cel mai uşor de folosit. Funcția revoluționară Express Booking este o opțiune disponibilă în premieră, care le permite clienților să achiziționeze un bilet cu doar trei click-uri, în 30 de secunde.

Pentru a răspunde așteptărilor clienților tot mai interesați de tehnologie, WIZZ lansează într-o primă fază versiunea pentru mobil a site-ului, în condițiile în care tranzacțiile de pe mobil se dublează de la un an la altul. În următoarele săptămâni website-ul va fi disponibil  pentru toate platformele. Versiunea pentru mobil este deja activă și poate fi accesată de pe orice tip de smartphone la adresa wizzair.com sau m.wizzair.com. O prezentare a noului website poate fi accesată aici.

Tot astăzi, Wizz Air a anunţat creşterea capacităţii de transport prin adăugarea unei noi aeronave bazei din Bucureşti. Începând cu noiembrie 2016, capitala României va dispune de 9 aparate de zbor. Noua aeronavă va deservi din toamnă cea mai recentă rută exotică spre Tenerife şi va contribui la creșterea frecvenţelor rutelor deja existente către destinaţii populare. Biletele către noua rută sunt deja puse în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com la prețuri începând de la 229 RON.

Prin alocarea noii aeronave, Wizz Air anunţă o investiţie suplimentară de 100 milioane euro la baza din Bucureşti, iar numărul total de angajaţi din România urmează să depășească 600.

De asemenea, aparatul de zbor ce va intra în flota WIZZ va contribui la economia locală, prin susţinerea de locuri de muncă indirecte în domeniile: operaţiuni aeroportuare, transporturi, hotelier și turism. De altfel, în toată România, activitatea Wizz Air va susţiune mai mult de 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR: 

Rută Zi de operare Începând din Tarife de la*
Bucureşti – Tenerife miercuri 2 noiembrie RON 229
duminică 18 decembrie

 

WIZZ AIR CREŞTE FRECVENŢA RUTELOR DEJA EXISTENTE

 

DESTINAŢII LA DE LA
Londra Luton 26 20
Milano Malpensa 7 3
Roma Ciampino 14 11
Madrid 7 6
Birmingham 3 2
Tel Aviv 4 3
Basel 3 2

Într-o conferință de presă susținută astăzi la București, Jozsef Varadi, CEO Wizz Air, a afirmat: ”Wizz Air este cea mai mare companie aeriană în România, iar Bucureștiul găzduiește cea mai mare bază de operare. Astăzi livrăm primul aparat A321, al optulea cu baza la București. Este cel mai performant avion cu un singur culoar (single-aisle) al momentului și cel mai eficient din punct de vedere economic, asigurând costuri de operare mai scăzute. Acest lucru înseamnă prețuri mai mici pentru clienții noștri și, implicit, un avantaj competitiv pentru noi. A noua aeronavă care va fi alocată bazei de la București și care va fi livrată în decembrie a.c., va conduce la un număr de 3,6 milioane de locuri disponibile în 2017, ceea ce înseamnă o creștere anuala de 24% și reflectă angajamentul nostru pentru piața din România și baza de la București. Suntem mândri să rămânem cel mai mare contribuitor la dezvoltarea aviației românești și permanent atenți la nevoile clienților noștri.

Wizz12ani-2

Misiunea noastră este să îmbunătăţim constant experienţa călătorilor şi astăzi facem un pas înainte prin lansarea noului site. Reflectând inovaţia pe care WIZZ a oferit-o încă de la primul zbor, venim în întâmpinarea dorinţelor clienţilor şi le propunem un mod şi mai simplu de a-şi achiziționa bilete. Cu ajutorul noii opțiuni revoluţionare Express Booking ei îşi vor putea rezerva locurile dorite, cu prețurile reduse WIZZ, în mai puţin de 30 de secunde. Vom continua să ne dezvoltăm reţeaua de rute spre Europa şi în afara ei și suntem nerăbdători să le urăm bun venit la bord clienţilor fideli, dar şi celor care se află la prima călătorie cu WIZZ, pentru a experimenta serviciile de calitate Wizz Air oferite de echipajele noastre.”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: