Wizrom Software anunţă finalizarea celui mai mare proiect de pe piaţa de software de business din Statele Unite, realizat pentru compania ARC Group Worldwide,...
Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software

Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software

Wizrom Software anunţă finalizarea celui mai mare proiect de pe piaţa de software de business din Statele Unite, realizat pentru compania ARC Group Worldwide, în valoare de jumătate de milion de dolari.

Din această lună, ARC Group Worldwide, unul dintre cei mai mari furnizori de tehnologie de imprimare 3D pentru domeniul industrial, foloseşte o soluţie de automatizare a proceselor concepută şi realizată de către Wizrom Software.

„Automatizarea, viteza şi inovaţia sunt critice pentru clienţii noştri. Sistemul nostru online pentru validare şi imprimare 3D, furnizat de Wizrom, integrează funcţionalităţi care fac acest proces incredibil de eficient şi simplu, printr-o aplicaţie fiabilă. Combinând funcţionalităţi precum afişarea automată a preţurilor cu abilitatea de a selecta un anume proces permite utilizatorilor să compare costurile de producţie şi timpii de livrare”

Ashley Nichols, General Manager, 3DMT, parte din ARC Group Worldwide

Soluţia oferită de Wizrom permite reducerea cu 70-80% a timpului necesar pentru validarea comenzilor de fabricaţie pentru echipamente industriale. Prin posibilităţile de optimizare a designului şi de scurtare a timpilor de evaluare, clienţii ARC Group Worlwide au un mare avantaj competiţional.

Wizrom a livrat soluţia în sistem cloud pe platforma Azure, putând fi accesată inclusiv de pe terminale mobile, indiferent de sistemul de operare.

„Colaborarea cu ARC Group Worldwide este un pas important pentru Wizrom, în completarea altor proiecte livrate anterior tot în Statele Unite. Ne bucurăm să avem astfel certificarea calităţii produselor Wizrom în mod direct, de la o mare companie din SUA – cea mai competitivă piaţă de profil din lume”

Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software

ARC Group Worldwide este lider mondial în prelucrarea şi imprimarea de imagini 3D, ştiinţa materialelor, instrumente de automatizare, imprimare, injecţie de plastic, robotică şi multe altele. Fondată în 1987, compania are un portofoliu de tehnologii avansate de producţie cu care  poate eficientiza procesele de producţie tradiţionale, scurtând timpu necesar până la livrare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: