Wizz Air sărbătorește 25 de mil. de pasageri români cu un discount de 25% pentru biletele de avion Wizz Air sărbătorește 25 de mil. de pasageri români cu un discount de 25% pentru biletele de avion
Operatorul de transport aerian low cost Wizz Air, una dintre cele mai mari companii de profil din Europa Centrală și de Est şi cel... Wizz Air sărbătorește 25 de mil. de pasageri români cu un discount de 25% pentru biletele de avion

Operatorul de transport aerian low cost Wizz Air, una dintre cele mai mari companii de profil din Europa Centrală și de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, sărbătorește atingerea pragului de 25 de milioane de pasageri transportați pe rutele sale cu costuri reduse din și spre România.

Cu această ocazie, Wizz Air anunță o reducere de 25% (discount-ul se aplică pe un singur segment și cuprinde taxele mandatorii și un bagaj mic de cabină) pe toate rutele din România pentru membrii Wizz Discount Club, promoție ce se aplică pentru rezervările efectuate pe 28 iunie 2016.

Primul zbor Wizz Air a decolat din Bucuresti în 2007 și de atunci compania a continuat să-și dezvolte constant rețeaua de rute cu tarife reduse pentru pasagerii din România. Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air va creşte flota la 20 de aeronave în țară până la sfârșitul anului 2016, incluzând si alocarea ultra-eficientei aeronave Airbus A321 cu 230 de locuri.

Wizz Air oferă în prezent 118 rute, de pe nouă aeroporturi din România, către 16 țări, pentru multe dintre ele tarifele începând de la 39 de lei pe segment de zbor, ceea ce asigură accesibilitate între România și restul Europei, atât pentru călătorii în scop de afaceri cât și de relaxare.

În ceea ce privește Wizz Discount Club, membrii se pot bucura, pe lângă reducerea minimă garantată de 45 de lei la tarifele biletelor, de încă o reducere de 23 de lei pentru fiecare bagaj de cală sau bagaj mare de mână rezervat online. Exista doua tipuri de abonamente Wizz Discount Club: Standard, care include deținătorul și un partener de călătorie pe aceeași rezervare, si Grup care include până la cinci însoțitori. Toți membrii Wizz Discount Club care vor rezerva zboruri la prețuri reduse spre cele 51 de destinații valabile în rețeaua Wizz Air din România vor beneficia de 25% reducere la biletele achizionate în cursul zilei de azi.

“Fie că ești deja unul dintre cei 900.000 de membrii Wizz Discount Club sau te înscrii chiar acum, te afli la doar câteva click-uri distanță de o reducere specială și de posibilitatea de a călătorii spre cele 51 de destinații minunate la prețuri și mai mici, în timp ce te bucuri de serviciile profesioniste de la bordul aeronavelor noastre”, spune Owain Jones, Chief Corporate Officer at Wizz Air.

Wizz Air operează o flotă de 70 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 420 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 124 de destinaţii din 39 de ţări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: