“Wisdom of the Crowd”, un nou serial pe Digi Film, din 3 octombrie! “Wisdom of the Crowd”, un nou serial pe Digi Film, din 3 octombrie!
Digi Film aduce un nou serial, în premieră de televiziune, prezentat publicului român la doar o zi după lansarea în Statele Unite. Primul episod... “Wisdom of the Crowd”, un nou serial pe Digi Film, din 3 octombrie!

Digi Film aduce un nou serial, în premieră de televiziune, prezentat publicului român la doar o zi după lansarea în Statele Unite. Primul episod va putea fi urmărit în premieră națională de televiziune, numai pe Digi Film, începând de astăzi, 3 octombrie, la ora 20:00. Serialul va fi difuzat la Digi Film, în fiecare marți, ora 20:00.

“Wisdom of the Crowd” („Intelepciunea mulțimii” ) este un serial generator de suspans despre crimă, răzbunare și modul în care tehnologia informației își poate crea propria justiție.

Bazat pe ideea că un milion de minți gândesc mai bine decât una, Jeffrey Tanner (Jeremy Piven), antreprenorul din Silicon Valley, dezvoltă „Sophe”, o platformă de ultimă generație, prin intermediul căreia oameni din întreaga lume contribuie cu dovezi de natură penală, toate acestea în scopul de a-l găsi pe ucigașul fiicei sale, precum și pentru a revoluționa soluționarea cazurilor de crimă din San Francisco.

În echipa sa, Tanner îi recrutează pe Tommy Cavanaugh, polițistul care a investigat inițial cazul fiicei sale, Sara Morton, o ingineră strălucită a cărei relație cu Tanner depășește limitele profesionale, Josh Novak, un programator creativ și Tariq Bakari, un hacker cu experiență.

Preocupată de obsesia lui Tanner este fosta lui soție, Alex Hale, membră a congresului American, cu care protagonistul are o legătură indestructibilă, în urma durerii împărtășite acesteia.

Pe măsură ce Tanner pășește în „Intelepciunea multimii”, urmează să descoperim cum determinarea și iscusința sa îl vor face să rezolve cât mai multe cazuri. În distribuție, protagonistului i se alătură Richard T. Jones, Natalia Tena, Monica Potter, Blake Lee și Jake Matthews.

„Intelepciunea mulțimii” se va difuza în fiecare marți, ora 20:00, numai pe Digi Film! 

 Regia: Adam Davidson, Charles Beeson

 Actori: Jeremy Piven, Richard T. Jones, Ramses Jimenez, Abigail F. Cowen, Blake Lee

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: