Windows 10 vine la CEL.ro. De cand? Windows 10 vine la CEL.ro. De cand?
Retailerul online CEL.ro anunta disponibilitatea sistemului de operare Windows 10 incepand cu data de 29 iulie. Utilizatorii Windows 7 si Windows 8.1 isi vor... Windows 10 vine la CEL.ro. De cand?

Retailerul online CEL.ro anunta disponibilitatea sistemului de operare Windows 10 incepand cu data de 29 iulie.

Utilizatorii Windows 7 si Windows 8.1 isi vor putea actualiza gratuit sistemele de operare daca vor descarca noul soft in primul an de la lansare.

Noutatile care vin odata cu lansarea Windows 10 includ un motor de căutare diferit şi un asistent digital cu comandă vocală, pe nume Cortana. Totodata utilizatorii vor putea sa foloseasca softul atat pe PC cat si pe telefon sau tableta.

Windows 10 aduce imbunatatiri si pentru pachetul Office, varianta 2016. Astfel, apar inovatii in ceea ce priveste o serie de aplicatii universale pentru Word, Excel si Power Point, disponibile separat.

Noul sistem de operare vine cu o inovatie: functia Continuum adapteaza trecerea de la desktop la tableta, redimensionand ecranul si pictogramele si oferind un mod de lucru ideal.

Tech trends: Microsoft şi viziunea sa despre viitor. Ce noutăţi aduce Windows 10?

CEL.ro a pregatit si cateva device-uri care sunt ideale pentru a testa noile optiuni ale celui mai recent sistem de operare lansat de Microsoft. Astfel, tableta Acer Switch 10 se transforma in patru moduri distincte care permit efectuarea mai multor sarcini in orice mediu. Dispozitivul vine cu sistemul de operare Windows 8.1, iar dupa data de 29 iulie cumparatorii vor putea face update-ul gratuit la Windows 10.

Tableta ASUS Transformer Book este un device ultraportabil compact care combina caracteristicile de productivitate ale unui laptop cu portabilitatea unei tablete, fiind foarte simplu de comutat intre cele doua. Asus Transformer Book are de asemeni instalat Windows 8.1, iar upgrade-ul pentru Windows 10 poate fi facut dupa data de 29 iulie.

Windows 10, gratuit pe calculatoare din luna iulie. Cine îl primește?

Cele doua tablete au bonus un hard disk extern Adata de 500GB.

CEL.ro este unul dintre cele mai mari magazine online cu capital integral romanesc, fiind prezent pe piata din România din anul 2004. CEL.ro a inregistrat in anul 2014 vanzări de 145 milioane de lei si are un portofoliu cu 45.000 de produse.

win10_landing page

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: