Windows 10, prezent pe 300 de milioane de dispozitive Windows 10, prezent pe 300 de milioane de dispozitive
După aproape un an de la lansare, Windows 10 rulează în prezent pe 300 de milioane de dispozitive active din întreaga lume. Acasă, în... Windows 10, prezent pe 300 de milioane de dispozitive

După aproape un an de la lansare, Windows 10 rulează în prezent pe 300 de milioane de dispozitive active din întreaga lume.

Acasă, în școli, în companiile mici sau mari, precum și în alte organizații, oamenii adoptă Windows 10 mai rapid ca niciodată, și utilizează Windows 10 mai mult ca oricând.

Iată câteva exemple:

  • Peste 63 de miliarde de minute au fost petrecute pe Microsoft Edge numai în luna martie 2016, cu o creștere de 50% față de trimestrul trecut. Disponibil exclusiv pe Windows 10, Microsoft Edge este browser-ul modern care îi oferă utilizatorului tot ce are nevoie.
  • Cortana, asistentul digital personal din Windows 10, a răspuns la peste 6 miliarde de întrebări de la lansare.
  • Windows 10 este folosit ca platformă de gaming mai mult ca oricând, cu peste 9 miliarde de ore de joc pe Windows 10 de la lansare.
  • Aplicațiile preinstalate în Windows 10, incluzând Photos, Groove Music, și Movies &TV au milioane de utilizatori activi în fiecare lună, aplicația Photos fiind utilizată de peste 144 de milioane de oameni.

În plus, Windows Store continuă să crească zilnic cu noi aplicații ale Platformei Universale Windows, cum ar fi Facebook, Instagram şi Facebook Messenger, cu aplicații actualizate UWP de la Vine, Hulu, Netflix şi Twitter, precum şi cu jocuri populare pentru computer, incluzând Rise of the Tomb Raider şi Quantum Break.

Oferta de actualizare gratuită la Windows 10 a fost o premieră pentru Microsoft, ajutându-i pe utilizatori să-și actualizeze sistemul mai ușor ca niciodată. Oferta se va încheia pe 29 iulie 2016. După această dată, Windows 10 va fi disponibil în continuare preinstalat pe dispozitivele noi sau în versiunea completă de Windows 10 Home, disponibilă în magazine.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: