Windows 10, gratuit pe calculatoare din luna iulie. Cine îl primește? Windows 10, gratuit pe calculatoare din luna iulie. Cine îl primește?
Oficialii Microsoft, unul dintre cei mai mari jucători din tehnologie, au anunțat faptul că ultima variantă a sistemului de operare al companiei, Windows 10,... Windows 10, gratuit pe calculatoare din luna iulie. Cine îl primește?

Oficialii Microsoft, unul dintre cei mai mari jucători din tehnologie, au anunțat faptul că ultima variantă a sistemului de operare al companiei, Windows 10, va urma să fie instalat gratuit pe calculatoare și smartphone-uri începând cu data de 29 iulie.

Va fi ultima mare lansare a sistemului de operare, ajuns la “venerabila vârstă” de 29 de ani, înainte ca Microsoft să facă schimbarea la sistemul “Windows ca serviciu”. Odată cu upgrade-ul Windows, gigantul tech va face o schimbare de business urmând să ofere, în mod gratuit, pentru primul an, noua variantă de Windows pentru utilizatorii Windows 7 și Windows 8.1.

Microsoft permite reconvertirea aplicațiilor iOS și Android pentru Windows 10

În ultimele luni, peste 4 milioane de persoane au beneficiat de o variantă de testare beta a noului sistem, ajuntând developerii Microsoft să repare problemele pe care Windows 10 le-ar mai putea avea, înainte ca acesta să ajungă în calculatoarele și telefoanele din întreaga lume.

Tech trends: Microsoft şi viziunea sa despre viitor. Ce noutăţi aduce Windows 10?

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: