Wim Bosman România își propune o creștere de 15% a afacerilor pentru 2016 Wim Bosman România își propune o creștere de 15% a afacerilor pentru 2016
Wim Bosman România, companie de logistică, transporturi și comisionare vamală, parte a grupului neozeelandez Mainfreight, raportează pentru anul 2015 o cifră de afaceri de... Wim Bosman România își propune o creștere de 15% a afacerilor pentru 2016

Wim Bosman România, companie de logistică, transporturi și comisionare vamală, parte a grupului neozeelandez Mainfreight, raportează pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 62.493.000 lei, în creștere cu 6,25% față de anul 2014.

În același timp, în baza eficientizării proceselor și operațiunilor interne derulate în 2015, anunță un profit  de 1.438.000 lei, în creștere cu 8,51% față de anul precedent.

Creșterea înregistrată la finalul anului 2015 se datorează unor noi colaborări cu clienți din zona de retail și FMCG, dar este și un rezultat al investițiilor de 500.000 euro destinate reînnoirii flotei de camioane și optimizării infrastucturii IT (hardware și software).

Emil Ion, Managing Director Wim Bosman România

Emil Ion, Managing Director Wim Bosman România

Anul 2015 a însemnat pentru noi o perioadă de consolidare, în care am crescut prin eficientizarea proceselor și dezvoltarea de noi parteneriate. În cursul anului 2015 ne-am concentrat pe dezvoltarea operațiunilor din hub-ul din centrul țării, de la Cluj Napoca, iar rezultatele regionale  s-au concretizat în creșterea cifrei de afaceri cu peste 50% față de anul precedent și adăugarea de noi clienți în portofoliu”, a declarat Emil Ion, Managing Director, Wim Bosman România.

Pentru anul în curs, Wim Bosman a bugetat o creștere a cifrei de afaceri de 15% față de anul 2015 și își propune să investească  1 milion de euro pentru achiziția de mașini, utilaje și echipamente de lucru, dar și noi unități de transport. De asemenea, compania analizează posibilitatea de a crește capacitatea logistică proprie, cu investii de peste 2 milioane de euro.

Pentru primul trimestru din 2016, portofoliul de clienți pentru serviciile de distribuție națională va crește cu 3 noi nume, urmare a serviciilor ofertate către clienți, ce pun acentul pe flexibilitate și customizare, precum și pe o perfectă adaptare la nevoile specifice ale acestora.

Wim Bosman România este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală de transport și logistică. Susținută de o puternică rețea de distribuție, Wim Bosman oferă soluții integrate de depozitare, transport și distribuție, specifice fiecărui client în parte.

Începând cu 2011, Wim Bosman a devenit subsidiara din Europa a Mainfreight, grup logistic prezent în Oceania, Asia, USA și Europa prin 211 filiale, peste 5.200 de angajați și o cifră de afaceri anuală de  aprox 1 miliard de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: