Subsidiara locala a WECO Travel, una dintre agentiile de turism medii de pe piata romaneasca de profil, specializata in turismul corporate, a incheiat anul...
travelSubsidiara locala a WECO Travel, una dintre agentiile de turism medii de pe piata romaneasca de profil, specializata in turismul corporate, a incheiat anul 2013 cu o cifra de afaceri de 43.171.522 ron (circa 10 milioane de euro) in crestere cu 9% fata de rezultatul inregistrat in anul 2012.

Profitul brut raportat este de 1.028.318 ron in crestere cu 35 % fata de rezultatul inregistrat in anul 2012.

Potrivit oficialilor agentiei, cresterea cifrei de afaceri s-a datorat in special contractelor primite spre derulare ca urmare a apartenentei grupului WECO la reteaua globala de turism de afaceri RADIUS Travel, al treilea jucator mondial in domeniul Travel Management Company.

Grupul Eurolines vrea 400 de milioane de lei în 2014 din destinaţii noi, vânzări online şi autocare cu locuri de business

Pentru 2014 WECO Travel Romania si-a bugetat o crestere a cifrei de afaceri de 9 %, crestere datorata in special contractelor globale din piata locala. Totodata, la nivel de grup, oficialii WECO nu exclude achizitia unui alt jucator din piata locala care are ca principal domeniu de activitate turismul de afaceri.

La nivel European grupul WECO a avut o cifra consolidata de 99.470.000 euro pentru cele 5 tari in care opereaza, Romania, Polonia, Cehia, Ungaria si Slovacia.

Christian Tour: extindem pachetele early-booking până la finalul lunii mai

WECO Travel ofera servicii in Romania din 1994. In prezent, Weco Travel este unul dintre liderii de piata in ceea ce priveste managementul corporate travel în Romania si in zona CEE prin partenerii sai la nivel grup.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: