We Are Here și Impact Hub Bucharest pregătesc următoarea etapă a crowdfunding-ului românesc We Are Here și Impact Hub Bucharest pregătesc următoarea etapă a crowdfunding-ului românesc
Antreprenorii români sunt încurajați să își finanțeze și testeze ideile de afaceri prin crowdfunding, pe platforma We Are Here. Începând cu 1 iulie 2015, împreună... We Are Here și Impact Hub Bucharest pregătesc următoarea etapă a crowdfunding-ului românesc

Antreprenorii români sunt încurajați să își finanțeze și testeze ideile de afaceri prin crowdfunding, pe platforma We Are Here. Începând cu 1 iulie 2015, împreună cu Impact Hub Bucharest, We Are Here își propune să dezvolte noi oportunități de finanțare prin crowdfunding pentru start-up-uri.

În cei aproape 2 ani de la lansare, We Are Here s-a adresat în mod special proiectelor din domeniul creativ și cultural, cu care colaborarea va continua. Parteneriatul pregătește următoarea etapă a crowdfunding-ului românesc, în care accentul va cădea pe schimbul corect de valoare între inițiatorii proiectelor și publicul care le susține ideile.

Așteptăm pe platformă antreprenori gata să își testeze produsele, să ceară feedback de la primii lor consumatori, să se dedice promovării și explicării noului concept pe care îl lansează. Și suntem dispuși să lucrăm cot la cot cu ei pentru succesul fiecărei campanii.

Andrei Dumitrescu, Cofondator We Are Here

“Impact Hub susține mediul antreprenorial românesc încă din 2012 prin găzduirea unei comunități efervescente, oferirea de spațiu de lucru și întâlniri dar și prin programe de dezvoltare și accelerare a afacerilor. Am ales acest parteneriat întrucât experiența noastră îi poate ajuta pe cei ce dezvoltă campanii de crowdfunding să își definească un model sănătos de afaceri iar pe antreprenorii cu care noi deja lucrăm să aibă un acces mai facil la această metodă de validare a ideii și finanțare alternativă”

Vlad Craioveanu, Cofondator si Business Development Manager Impact Hub Bucharest

We Are Makers – întâlniri lunare cu antreprenorii

Pe data de 1 iulie va avea loc prima întâlnire We Are Makers dintr-o serie de evenimente lunare la care We Are Here și Impact Hub invită inițiatorii de campanii și pe cei care iau în calcul o campanie de crowdfunding.

Antreprenorii participanți vor avea la dispoziție un kit We Are Makers – colecția de materiale special concepute pentru a ghida inițiatorii pas cu pas de la lansarea campaniei până la livrarea recompenselor. Printre subiectele despre care vom discuta:

  • cum să te pregătești de crowdfunding și în ce stadiu trebuie să fie proiectul;
  • cum se promoveazi campania înainte & după lansare;
  • cum se poate testa și valida o idee de afaceri prin crowdfunding;
  • ce poți oferi susținătorilor tăi ca recompensă.

Evenimentul este gratuit în limita a 20 de participanți, iar înscrierile se fac online la adresa http://www.wearehere.ro/ne-facem-mari#makers.

Cum funcționează crowdfunding-ul pentru un start-up?

O campanie de crowdfunding este metoda cea mai rapidă de testare, finanțare și conectare cu clienții a ideilor noi și deștepte de afaceri.

Inițiatorul prezintă afacerea către potențiali cumpărători și poate vinde în avans produsele sau serviciile pe care le prezintă. El obține în acest fel un studiu de piață extrem de relevant înainte să investească sume considerabile în ideea lui.

Cumpărătorii și susținătorii noii afaceri sunt avantajați prin prețuri promoționale și acces la servicii și produse care nu ar putea apărea pe piață fără ajutorul lor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: