WDP extinde investiția în România cu încă 45 de milioane de euro WDP extinde investiția în România cu încă 45 de milioane de euro
WDP a semnat un acord pentru dezvoltarea și închirierea unui spațiu logistic de depozitare de 77.000 m² la unitatea sa din București, pentru comerciantul... WDP extinde investiția în România cu încă 45 de milioane de euro

WDP a semnat un acord pentru dezvoltarea și închirierea unui spațiu logistic de depozitare de 77.000 m² la unitatea sa din București, pentru comerciantul cu amănuntul Auchan. Bugetul investiției se ridică la aproximativ 45 de milioane de euro. Această nouă dezvoltare evidențiază strategia WDP de a crea relații pe termen lung și parteneriate transfrontaliere.

După o primă colaborare în Luxemburg între WDP și grupul internațional francez de comerț cu amănuntul Auchan, WDP va dezvolta o nouă unitate modernăde depozitarepentru acest comerciant cu amănuntul în locația WDPexistentă din București – Ștefăneștii de Jos.

Noile clădiri cu o suprafață de aproximativ 77.000 m² vor consta parțial într-o zonă cu temperatură controlată și vor fi închiriate de Auchan pe o perioadă de șapte ani. Livrarea acestei noi dezvoltări este programată în tmpul primului trimestru din 2020. Bugetul investiției pentru WDP se ridică la aproximativ 45 de milioane de euro.

Jeroen Biermans, Director General al WDP în România: „Această tranzacție evidențiază strategia WDP de a crea relații pe termen lung cu clienții săi, în toate regiunile sale cheie”.

WDP dezvoltă și investește în domeniul imobiliar logistic (depozite și birouri). WDP are aproximativ 4 milioane m² de proprietăți în portofoliul său. Acest portofoliu internațional de clădiri seminindustriale și logistice cuprinde peste 180 de locații la principalele centre logistice pentru depozitare și distribuție în Belgia, Olanda, Franța, Luxemburg și România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: