Viteză, performanţă şi autonomie ridicată. Asemenea unei maşini de ultimă generaţie, acestea sunt atuurile celui mai nou hard disk extern de la Western Digital....

My Passport_Wireless_PRN graphicViteză, performanţă şi autonomie ridicată. Asemenea unei maşini de ultimă generaţie, acestea sunt atuurile celui mai nou hard disk extern de la Western Digital.

My Passport Wireless permite utilizatorilor să salveze, acceseze şi partajeze conţinut fără a fi nevoie de cabluri. Modelul este compatibil cu orice smartphone, tabletă, computer sau alte dispozitive wireless. Pentru cei care călătoresc frecvent, pentru cei pasionaţi de excursii sau pentru utilizatorii profesionişti, My Passport Wireless oferă o modalitate simplă de a accesa sau modifica conţinut fără cabluri şi fără a fi necesară o conexiune la Internet.

My Passport Wireless creează o reţea wireless care permite conectarea a maxim opt echipamente simultan care pot uploada pe dispozitiv date: poze, filme, documente, etc. Modelele disponibile au capacităţi de 500GB, 1TB şi 2TB, iar acum utilizatorii au posibilitatea de a stoca şi de a accesa sute de ore de filme sau muzică, precum şi fotografii sau fişiere digitale.

Pe lângă compatibilitatea cu echipamentele mobile de tip smartphone şi tablete, unitatea portabilă de stocare wireless este un partener ideal şi pentru camerele digitale cu slot SD încorporat. Fie că utilizatorul este un fotograf profesionist sau un producător de clipuri video, cu My Passport Wireless nu va pierde niciun moment din cauza cardului de memorie plin.

Slotul SD încorporat de unitatea WD permite utilizatorilor să copieze conţinutul de pe cardul SD al camerei foto pe dispozitivul My Passport Wireless. În plus, având FTP integrat, unitatea se poate conecta wireless la camerele compatibile, ceea ce le permite utilizatorilor să transfere automat fotografiile.

De asemenea, cu My Passport Wireless utilizatorii au acces oriunde şi oricând la conţinutul lor digital preferat prin utilizarea tehnologiei premiate WD My Cloud pentru echipamentele mobile cu iOS® sau Android™. Aplicaţia mobilă WD My Cloud se conectează rapid la My Passport Wireless printr-o configurare simplă a produsului, iar odată ce acest pas este finalizat, aplicaţia permite navigarea intuitivă, partajarea şi redarea conţinutului stocat.

Ideal pentru cei pasionaţi de fotografie şi călătorii:

– Se poate conecta wireless la smartphone, tableta, camera foto şi alte echipamente

– Poate crea un hotspot wireless şi poate partaja conexiunea la Internet

– Modelul deţine un cititor de carduri SD, astfel încât să poţi copia toate instantaneele tale realizate cu camera foto fără a avea nevoie de un PC

– Bateria are o autonomie ridicată

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: