În luna noiembrie, în centrul atenției cititorilor români a fost volumul autobiografic Pas cu Pas semnat de Klaus Iohannis. Pe elefant.ro, în varianta electronică,...

carte_noiembrieÎn luna noiembrie, în centrul atenției cititorilor români a fost volumul autobiografic Pas cu Pas semnat de Klaus Iohannis. Pe elefant.ro, în varianta electronică, cartea a fost vândută într-o singură lună în mai multe mii de exemplare.

Pe locul doi în topul eBook-urilor cu cele mai mari vânzări în noiembrie se află volumul recent lansat a lui Paulo Coelho, cu titlul Adulter. Clasamentul este completat pe poziția a treia de cunoscuta autoare E L James cu primul volum din Cincizeci de umbre ale lui Grey.

“A fost o avalanșă de cereri pentru cartea Pas cu Pas semnată de Klaus Iohannis, mai ales pentru că în format digital se poate descărca și citi imediat povestea de viață a Președintelui ales al României. Pentru o perioadă chiar a fost singura modalitate de a intra în posesia ei.”

Dan Vidrașcu, CEO elefant.ro

În topul autorilor români, cartea tipărită Ce ne spunem când nu ne vorbim semnată de Chris Simion este în continuare una dintre preferatele publicului fiind pe prima poziție în clasamentul realizat de elefant.ro. Locul al doilea este ocupat de Irina Binder cu cele două volume Fluturi, iar pe poziția a treia urcă volumul Exerciții de echilibru semnat de Tudor Chirilă.

Topul autorilor străini este condus de Paulo Coelho, cu Adulter, poziția a doua fiind ocupată de una dintre cele mai citite cărți ale acestui an, Hoțul de cărți, a lui Markus Zusak. Cincizeci de umbre ale lui Grey, vol 1 continuă să fie în topul preferințelor românilor pentru carte străină, ocupând poziția a treia în vânzările lunii noiembrie pe elefant.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: