Volkswagen aduce la SIAB 2018 prototipul I.D. Buzz, VW Golf GTE Sport Concept și noul Touareg Volkswagen aduce la SIAB 2018 prototipul I.D. Buzz, VW Golf GTE Sport Concept și noul Touareg
Grupul Volkswagen a ales Beijing drept orașul în care va lansa în premieră mondială noul model Touareg, iar mașina va fi dezvăluită pe data... Volkswagen aduce la SIAB 2018 prototipul I.D. Buzz, VW Golf GTE Sport Concept și noul Touareg

Grupul Volkswagen a ales Beijing drept orașul în care va lansa în premieră mondială noul model Touareg, iar mașina va fi dezvăluită pe data de 23 martie 2018 și publicului din România în cadrul Salonului Internațional de Automobile București.

Aflat în vârful gamei de modele, Touareg exprimă clar ambiţiile mărcii. Designul expresiv îi conferă o alură inconfundabilă şi plină de forţă. Numeroase sisteme de asistenţă inovatoare îi ridică la maximum nivelul de siguranţă şi de confort. Având unul dintre cele mai mari panouri digitale de bord din clasa sa, deschide un univers absolut nou al informaţiei şi entertainment-ului.

La standul Volkswagen vor mai putea fi văzute în perioada 23 martie – 1 aprilie și prototipul I.D. Buzz și conceptul VW Golf GTE Sport.

“Ne bucurăm să aducem clienților din România trei modele care au un rol deosebit în viitorul Volkswagen. Suntem onorați că vom putea dezvălui publicului din România noul Touareg, țara noastră fiind a treia piață la nivel european în ceea ce privește vânzările acestui model. Cu această ocazie vom oferi clienților posibilitatea să își rezerve primii noul model, printr-o acțiune de pre-sale.”

Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen

I.D. Buzz este la nivel de design o reeditare a unui model iconic VW Bulli, un simbol al unei generații. Modelul este un prototip pentru gama I.D., 100% electrică.

Printre noutățile aduse de Volkswagen se numără prezentarea trofeului UEFA, trofeu care va fi oferit câștigătoarei Campionatului European de Fotbal 2020. Volkswagen este partenerul de mobilitate al ediției din 2020 a Campionatului European, când România va găzdui patru partide și partener UEFA în perioada 2018-2022 pentru toate competițiile de fotbal care implică echipe naționale. La ediția Campionatului European de Fotbal 2020, mașinile din familia I.D. vor transporta echipele de fotbal, reprezentanți oficiali și celebrități.

Impresionantul VW Golf GTE Sport Concept, care va fi expus la Salonul Internațional de Automobile București este un model futurist, cu caroseria  realizată aproape integral din fibră de carbon și cu propulsie hibridă, formată din trei motoare, cu o putere totală de 395 cp. 

Salonul Internațional de Automobile București 2018 are loc la Romexpo între 23 martie și 1 aprilie 2018. Ziua presei va fi organizată pe 23 martie, între orele 10:00 și 19:00. Volkswagen va susține o conferință de presă care va include și prezentarea noilor modele la ora 17.30.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: