Voi cum vă relaxați pe internet? Ceilalți ascultă muzică și văd filme Voi cum vă relaxați pe internet? Ceilalți ascultă muzică și văd filme
Se pare că timp liber pe internet înseamnă pentru mulți români ascultat muzică pe YouTube, ascultat radio și video streaming. Potrivit unui sondaj realizat... Voi cum vă relaxați pe internet? Ceilalți ascultă muzică și văd filme

Se pare că timp liber pe internet înseamnă pentru mulți români ascultat muzică pe YouTube, ascultat radio și video streaming.

Potrivit unui sondaj realizat de Exact Business Solutions, circa 43% dintre internauții români se relaxează ascultând muzică pe YouTube, în timp ce 31% asculta posturile de radio preferate.

Interesant este și faptul că începe să crească numărul celor care sunt dispuși să plătească pentru a asculta muzică. Circa 13% dintre participanții la sondaj afirmând că apelează la aplicațiile de muzică plătite. Cel mai probabil pentru a-și susține artiștii preferați.

Platformele de streaming video, un românii pot viziona filme și seriale sunt din ce în ce mai populare, acestea fiind indicate de 27% dintre cei intervievați, ca formă de relaxare zilnică pe internet.

Jocurile online îi ajută pe circa 23% dintre internauții români să se relaxeze, în timp ce 11% își petrece timpul pe blog-uri, iar 10% au indicat că urmărescă zilnic diverse vlog-uri. Circa 10% au recunoscut că se relaxează citind horoscopul.

Românii vor să fie la curent cu prognoza meteo
În ceea ce privește importanța informațiilor, nu cred că este o surpriză pentru nimeni că prognoza meteo este pe primul lor în topul preferințelor. Circa 41% dintre respondenți au spus că verifică informațiile despre vreme și apoi celelalte știri. La mică distanță se regăsesc știrile naționale și internaționale (39%), urmate mai apoi de subiecte de cultură generală(20%)și teme ce țin de sănătate, nutriție și dietă (15%).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: