Vodafone Romania lansează Smart Speed 6 Vodafone Romania lansează Smart Speed 6
  Vodafone lanseaza Smart Speed 6, un smartphone 4G accesibil, care va facilita accesul utilizatorilor la serviciile 4G. Astfel, Vodafone Romania dispune acum de... Vodafone Romania lansează Smart Speed 6

 

Vodafone lanseaza Smart Speed 6, un smartphone 4G accesibil, care va facilita accesul utilizatorilor la serviciile 4G. Astfel, Vodafone Romania dispune acum de un portofoliu de 20 de echipamente sub brand propriu, dintre care 13 telefoane, cu preturi de la 0 euro si 7 tablete.

Printre principalele caracteristici tehnice ale noului terminal se numara: confortul si usurinta in folosire (dimensiuni: 132,2 mm x 65,1 mm x 9,99 mm, greutate: 146 grame), ecranul de 4.5 inchi, camerele foto de 5 megapixeli (camera principala)  si de 2 megapixeli (camera secundara) sau aplicatiile cu care vine pre-echipat, cum ar fi aplicatia pentru afisarea stirilor.

Vodafone smart speed 6_2Disponibil in nuantele argintiu sau gri inchis, terminalul se remarca printr-un design atragator si prin performanta asigurata de procesorul-ul Mediatek 6735M quad-core, sustinut de o memoria de 1GB de RAM si de sistemul de operare Android Lollipop 5.1. Noul Smart Speed 6 dispune de o memorie interna 8GB, dintre care 4GB sunt disponibili pentru utilizatorul final, care are, in plus, posibilitatea de a  extinde la 32GB, prin card microSD.

Vodafone smart speed 6_1Vodafone Smart Speed 6 este disponibil la pretul de 0 Euro, impreuna cu abonamentul Smart 13, la contractele pe doi ani. Mai multe informatii despre noul terminal Vodafone gasiti pe:  https://www.vodafone.ro/shop/modemuri/vodafone-smart-speed-6

Acoperirea 4G a Vodafone Romania cuprinde acum 2500 de localitati si primele 100 de orase din tara. Totodata, reteaua 4G a Vodafone Romania acopera toate cele 41 de resedinte de judet, in proportie de 100%.

Vodafone Romania, lider al serviciilor de roaming 4G, si-a extins acoperirea la 64 de tari din intreaga lume, in care utilizatorii sai au acces la serviciile de roaming 4G, fara costuri suplimentare fata de tarifele curente de roaming. Serviciile 4G ale Vodafone acopera acum 75%  din intreaga Europa.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: