Vodafone Romania lanseaza noua aplicatie pentru mobil Vodafone Backup+ Vodafone Romania lanseaza noua aplicatie pentru mobil Vodafone Backup+
Vodafone Romania lanseaza noua aplicatie pentru mobil Vodafone Backup+, ce ofera tuturor utilizatorilor un spatiu de stocare in cloud de 25 GB, pentru un... Vodafone Romania lanseaza noua aplicatie pentru mobil Vodafone Backup+

Vodafone Romania lanseaza noua aplicatie pentru mobil Vodafone Backup+, ce ofera tuturor utilizatorilor un spatiu de stocare in cloud de 25 GB, pentru un an, fara costuri suplimentare.

Aplicatia, compatibila cu smartphone-urile si tabletele cu sistemele de operare Android si iOS, functioneaza prin intermediul platformei Dropbox, iar spatiul de stocare de 25 GB este disponibil pentru toti utilizatorii Vodafone care sunt clienti noi ai serviciului Dropbox.

Prin intermediul aplicatiei Vodafone Backup+, utilizatorii isi pot sincroniza contactele, salva fotografiile, videoclipurile si fisierele audio in cloud, iar acestea raman in siguranta inclusiv in situatia pierderii sau a schimbarii terminalului, fiind sincronizate si organizate automat intr-un nou smartphone sau tableta.

Mai multe informatii despre noua aplicatie sunt disponibile pe pagina https://www.vodafone.ro/backupplus.

Vodafone Romania are cel mai extins portofoliu de aplicatii mobile de pe piata, cu peste 4 milioane de descarcari si peste 35 de aplicatii disponibile.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: