Vodafone lanseaza o noua tableta 4G, sub brand propriu: Vodafone Tab Prime 6 Vodafone lanseaza o noua tableta 4G, sub brand propriu: Vodafone Tab Prime 6
Vodafone Romania lanseaza o noua tableta 4G, sub brand propriu: Vodafone Tab Prime 6, 9,6 inch, ideala pentru utilizatorii care doresc sa navigheze pe... Vodafone lanseaza o noua tableta 4G, sub brand propriu: Vodafone Tab Prime 6

Vodafone Romania lanseaza o noua tableta 4G, sub brand propriu: Vodafone Tab Prime 6, 9,6 inch, ideala pentru utilizatorii care doresc sa navigheze pe internet sau sa acceseze continut multimedia, de oriunde s-ar afla. 

Una dintre cele mai subtiri si mai usoare tablete din clasa ei, Vodafone Tab Prime 6 incorporeaza ultima versiune de Android Lollipop si se remarca prin ecranul generos HD de 9,6 inch, multi-touch, cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli si 16 milioane de culori.

Tableta foloseste un procesor Qualcomm Snapdragon 1,2 GHz  Quad-Core si o memorie RAM de 1 Gigabit (GB), ideala pentru cei care joaca jocuri online sau folosesc aplicatii multimedia.  Tableta are o memorie interna de 16 GB, cu posibilitatea de extindere de pana la 32GB, prin card microSD. Mai multe detalii despre tableta sunt disponibile aici: https://www.vodafone.ro/shop/modemuri/vodafone-tab-prime-9-6-inch-4g

Noua tableta Vodafone Tab Prime 6 este disponibila, pentru clientii noi si existenti, cu abonamentele de internet mobil 4G si cu sistemul de rate cu plata pe factura Vodafone. Tableta poate fi achizionata cu avans 0 Euro, impreuna cu abonamentul Smart Net 10 (10 euro/ luna, TVA inclus), pe doi ani, plus o rata lunara de 6 Euro (TVA inclus).

In plus, abonatii au acces la o colectie de peste 2000 de ore de filme, seriale si filme documentare, prin HBO GO si muzica prin aplicatia Zonga, incluse in orice plan tarifar de internet mobil, pe o perioada de pana la 24 de luni. Mai multe detalii sunt disponibile pe site: https://www.vodafone.ro/tablete

Portofoliul de telefoane si tablete sub brand propriu dispune acum de un portofoliu de 10 echipamente dintre care 7 telefoane si 3 tablete.

Vodafone Romania si-a imbogatit recent si portofoliul de telefoane sub brand propriu, cu doua modele de telefoane de tip smartphone –  Vodafone Smart Prime 6 si Vodafone Smart First 6.

In plus, incepand din 6 iulie, Vodafone Smart Ultra 6 va fi disponibil la Vodafone, la pretul 1 Euro, cu abonamentul RED 25. Noul smartphone, care se remarca printr-un design subtire si elegant, vine echipat cu ecran de 5.5 inch full HD, processor Octa Core si cea mai noua varianta de Android, camera de 13 MP.

Vodafone_Tablet_tab prime 6

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: