Vodafone a anuntat, astazi, lansarea Programului de Franciza pentru magazinele sale și isi bugeteaza investitii ce depasesc 50 de milioane de euro in urmatorii...

Magazin Baneasa (2)Vodafone a anuntat, astazi, lansarea Programului de Franciza pentru magazinele sale și isi bugeteaza investitii ce depasesc 50 de milioane de euro in urmatorii doi ani. Banii vor fi alocati pentru extinderea retelei de magazine, dar si pentru reteaua 4G.

Vodafone are in acest moment 610 magazine exclusive, dintre care 200 sunt magazine proprii si 410 sunt detinute de Parteneri exclusivi (dealeri). De curand, Vodafone a introdus Programul de Franciza, care se adreseaza romanilor cu initiativa, atrasi de domeniul inovator si dinamic al comunicatiilor mobile. In prezent, Vodafone are deja in reteaua sa 7 magazine ce opereaza in sistemul de franciza, iar alte 6 vor fi deschise pana la sfarsitul acestui an.

Programul de Franciza Vodafone  este un model de business ce imbina experienta de retail Vodafone cu entuziasmul si implicarea partenerilor francizati. Magazinele din acest sistem au aceleasi standarde de imagine cu magazinele Vodafone si un nivel ridicat de calitate a serviciilor prestate. Vodafone ofera francizatilor acces la know-how-ul, sistemele, aplicatiile, standardele de imagine Vodafone si la programele de pregatire pentru personalul de vanzari.

Vodafone a redeschis magazinul sau din Baneasa Shopping City, cu o noua identitate vizuala, aliniata noilor tendinte globale de design ale companiei.  Noua amenajare interioara aduce utilizatorilor o experienta simplificata in interactiunea cu produsele, serviciile si brand-ul Vodafone. Printre avantajele noului design se numara accesibilitatea crescuta la zonele de interes, modularitatea spatiului, finisajele si design-ul premium.

Andrea RossiniMagazinul Vodafone din Baneasa, aflat in top 3 la vanzarea de smartphone-uri, isi asteapta acum vizitatorii intr-o suprafata mai mare si cu o noua identitate vizuala. Pentru clientii nostri, va fi cu mult mai usor sa gaseasca cele mai bune oferte si sa testeze terminalele aflate in topul vanzarilor, impreuna cu serviciile Vodafone. De asemenea, special pentru Sarbatorile din aceasta saptamana, vom avea noi reduceri la toate telefoanele din portofoliul nostru, intre 4 si 7 decembrie”

Andrea Rossini, Director Consumer Business Unit, Vodafone Romania

Vodafone anunta si Sales Days care vor aduce, pentru orice abonament nou sau reinnoit, o reducere de pana la 100% la smartphone-urile de top din portofoliul nostru. Astfel, Samsung Galaxy S4 sau BlackBerry Z30 vor putea fi achizitionate, in aceasta perioada, la pretul de 0 Euro, impreuna cu abonamentul RED 59, pe doi ani.

De asemenea, si Samsung Galaxy Express II, disponibil exclusiv la Vodafone, are un pret de 0 Euro, cu pachetul RED 29 si extraoptiunea Smartphone Plus 300 MB, pe doi ani.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: