Rețeaua 4G a Vodafone România acoperă, din iulie, 100% din populația celor mai importante 20 de orașe și zone metropolitane din țară și este...

DSC04753Rețeaua 4G a Vodafone România acoperă, din iulie, 100% din populația celor mai importante 20 de orașe și zone metropolitane din țară și este într-o permanentă extindere. În plus, utilizatorii Vodafone se bucură, de asemenea, de la începutul lunii august, de rețeaua 4G și în cele mai importante stații de metrou din București, susțin oficialii Vodafone România.

“Prioritatea Vodafone România este să oferim cea mai bună experiență smartphone utilizatorilor noștri și, cu Supernet, acoperim peste 95% din populația României cu viteze configurate de cel puțin 43,2 Mbps, ce ajung până la 300 Mbps, cu 4G+”, adaugă cei de la Vodafone.

Vodafone România a lansat începând cu 8 septembrie, Supernet, o inovaţie în utilizarea serviciilor de internet mobil. Potrivit acestora, în ultimii doi ani, consumul de date a crescut de 100 de ori comparat cu traficul 2G, în timp ce consumul de date în reţelele 3G a înregistrat o evoluţie de 10 ori. Totodată, consumul de date video prin reţelele 3G a înregistrat o creştere de 4 ori mai mare decât în cazul serviciului 3G folosit pentru browsing sau chat.

Prin introducerea acestui upgrade, Vodafone va oferi viteze de până la 43,2 MBps pentru utilzatorii dispozitivelor cu 3G, iar cei care au terminale cu 4G/LTE pot beneficia şi de viteze care ajung la 300 MBps, acestea făcând parte din funcţia UltraSpeed.

“Supernet este o inovație în utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigură viteze ridicate, stabilitate crescută și protecție completă, pentru o experiență superioară de utilizare, prin patru piloni principali: UltraSpeed, XStream, MaxProtect și SecurityPro 2.0. Rețeaua noastră 4G acoperă, în prezent, 81% din populația urbană și 45% din populația totală a Romaniei”, au mai spus oficialii companiei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: