Vodafone bate recordurile de trafic de date Vodafone bate recordurile de trafic de date
Vodafone bate recordurile de trafic de date, prin cea mai mare experienta de Internet gratuit, in intreaga Romanie,  si sarbatoreste cu success un an... Vodafone bate recordurile de trafic de date

Vodafone bate recordurile de trafic de date, prin cea mai mare experienta de Internet gratuit, in intreaga Romanie,  si sarbatoreste cu success un an de Supernet™ 4G .

Sambata si duminica, toti utilizatorii serviciilor Vodafone, abonati, clienti ai cartelei Vodafone sau ai serviciilor de business, au putut naviga gratuit pe Internet, in intreaga tara, fara niciun fel de limitari.

Cea mai mare si mai raspandita experienta gratuita de Internet din Romania a generat un nivel record al traficului de date, ce a depasit cu 30% cel mai ridicat nivel istoric inregistrat in retea intr-o zi si cu 39% cel mai ridicat nivel istoric inregistrat intr-un week-end. Traficul de date 4G a inregistrat, de asemenea, o crestere semnificativa.

Mai mult, sambata si duminica, traficul de date a fost cu 40% mai mare fata de week-end-ul precedent.

Vrem sa le multumim public tuturor clientilor nostri pentru ca au luat parte la cel mai mare eveniment de Internet gratuit din intreaga Romanie. A fost un succes complet, care ne-a depasit toate asteptarile. Am observat o participare incredibila a clientilor nostri si o crestere exceptionala a traficului de date. Am demonstrat ca romanii sunt utilizatori avizi si avansati de internet. Am batut toate recordurile de trafic in reteaua noastra si credem ca am stabilit si un record absolut de trafic de date 4G in Romania. Acest lucru confirma puterea retelei noastre Supernet™ 4G, remarcabila in termeni de viteza, securitate, acoperire si calitate. Le multumim utilizatorilor nostri pentru ca sunt alaturi de noi si recomanda experienta Supernet™ 4G – oricand conteaza

Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania

In timp ce utilizatorii din intreaga tara au experimentat Internetul nelimitat gratuit, judetele care au condus la consumul de trafic de date in week-end sunt Bucuresti-Ilfov, Timisoara, Brasov si Prahova.

Perioada de varf pentru consumul de date a fost inregistrata sambata, intre 21:40 si 22:30, iar ora cu cei mai multi utilizatori conectati simultan a fost 20:00, sambata.

Acest week-end a fost cu adevarat un sfarsit de saptamana care a batut toate recordurile pentru Vodafone Romania. Atat ziua de sambata cat si cea de duminica au fost optime din punctul de vedere al parametrilor de retea si, chiar si cu un record absolut de utilizare a traficului de date, Supernet™ 4G a furnizat o experienta de varf tuturor clientilor nostril. Suntem bucurosi sa observam ca utilizatorii nostri s-au bucurat de streaming video, browsing si Social Media in conditii optime si, in cursul acestei saptamani, deschidem portile retelei noastre tuturor utilizatorilor de servicii de telecomunicatii din Romania, pentru a putea testa si incerca experienta superioara Supernet™ 4G

Giovanni Chiarelli, Director, Technology, Vodafone Romania

Consumul de date din acest week-end a fost impartit intre streaming video, urmat de browsing si Social Media. Consumul a fost distribuit uniform intre utilizatorii Vodafone din acest week-end, fiecare contribuind la cresterea consumului de trafic de date.

Intr-un an de zile, Supernet™ 4G, inovatia Vodafone Romania in materie de experienta de Internet mobil, a furnizat viteze de neegalat, stabilitate crescuta, protective complete si o experienta superioara tuturor utilizatorilor nostri.

Mai mult decat atat, toti utilizatorii serviciilor de telefonie mobile din Romania, indifferent de operatorul utilizat, vor putea beneficia de doua zile de Internet complet gratuit si nelimitat in reteaua Vodafone, solicitand o cartela SIM Vodafone gratuita, pe parcursul saptamanii 14-18 septembrie.

Acoperirea 4G a Vodafone Romania cuprinde acum 2.500 de localitati si primele 100 de orase din tara. Totodata, reteaua 4G a Vodafone Romania acopera toate cele 41 de resedinte de judet, in proportie de 100%. In plus, acoperirea 4G+ a Vodafone Romania dispune de o implementare unica de spectru, oferind cea mai buna combinatie de viteze si acoperire indoor. Serviciile 4G+ sunt disponibile acum in noua orase: Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Galati si Ploiesti.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 55 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 30 iunie 2015, Vodafone avea 449 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: