“Visuri la cheie” revine cu un nou sezon la PRO TV “Visuri la cheie” revine cu un nou sezon la PRO TV
După ce anul trecut a făcut șapte familii fericite, în toamna acestui an echipa Visuri la cheie revine cu un nou sezon plin de... “Visuri la cheie” revine cu un nou sezon la PRO TV

După ce anul trecut a făcut șapte familii fericite, în toamna acestui an echipa Visuri la cheie revine cu un nou sezon plin de emoție și de realizări minunate! Caravana Visuri la Cheie va porni zilele acestea pentru a aduce bucuria unor familii mai puțin norocoase, oprindu-se în mai multe localități din România.

Dragoș Bucur, gazda show-ului, împreună cu echipa sa formată din arhitecții Alina Vîlcu și Andrei Samoil și designerul Adela Pârvu vor străbate țara pentru a reface casele unor români cu care soarta a fost aspră și pentru a le readuce speranța și zâmbetul pe buze.

Împreună, cei patru vor încerca să le ofere acestora un trai mai ușor cu ajutorul locuințelor complet refăcute, care le vor schimba modul de viață și îi vor ajuta să privească cu optimism către viitor.

Sezonul acesta, Visuri la cheie vine cu noi surprize! Experți din diverse domenii vor fi alături de echipa emisiunii pentru a împlini dorințe și pentru a aduce bucuria în casele românilor care sunt aflați într-o situație delicată.

Visuri la cheie, show-ul care a schimbat vieți, va debuta în toamna acestui an cu o nouă serie de fapte bune, care vor ajuta familii din România să viseze la un trai mai bun. Îndrăgitul actor Dragoș Bucur va coordona întreaga echipă de profesioniști și va prezenta poveștile de viață ale familiilor, trăind împreună emoții de nedescris și clipe copleșitoare de fericire!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: